Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, milutkiego dnia i Tobie.......Witam Kochane, ja tylko chciałam sie przywitać:-), jestem w pracy :-(
Miłego dzionka !! :-)
WIOLA, a jak Ty się czujesz? Chyba lepiej cosik co???
Oj, to pracuj nad tą swoją psychiką, pracuj.......i pamiętaj co Ci pisałam....Ja...
fizycznie bardzo dobrze
a psychicznie..
cóż..
:--
zawstydzona/y:
Oj, to pracuj nad tą swoją psychiką, pracuj.......i pamiętaj co Ci pisałam....
..........uśmiech to połowa sukcesu.......
Jak pisałam Ci kiedyś - nie chce się powtarzać - musisz w głowie poukładać, bo tak.........sama wiesz o czym mówię.....Uśmiecham się
ale jest to taki uśmiech przyklejony na kropelkę
zero w nim szczerości...
Jak pisałam Ci kiedyś - nie chce się powtarzać - musisz w głowie poukładać, bo tak.........sama wiesz o czym mówię.....
Jeżeli przezwyciężysz "czarne myśli" i się odblokujesz to od razu będzie Ci łatwiej, tylko musisz tego chcieć....zajrzyj w głąb siebie - i powiedz - nie jest tak źle!!!!!!;-)

Nie chce Ci prawić morałów, bo nie taka ma rola, ale na prawdę "obudź się" .......rozejrzyj i odpowiedz sobie na pytanie mając fajnego męża, cudownego synka i dach nad głową - czegoż chcieć więcej.....? Co pieniędzy???? Dzisiaj są jutro ich nie ma......tak jak u każdego......ale trzeba pchać jakoś ten wózek....