Anetka83
zbyt wiele...
Nie no z jajami robiłam bez jaj by się kupy nie trzymałono to już szybko i gotowe ;-)
Anecia a Ty co czytasz tylko czy jak???![]()
co czytam???

ANETKA walczysz z wieszakami?![]()
no... dobrze ze nie z wiatrakami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no z jajami robiłam bez jaj by się kupy nie trzymałono to już szybko i gotowe ;-)
Anecia a Ty co czytasz tylko czy jak???![]()

ANETKA walczysz z wieszakami?![]()

A z twarogiem to ja jeszcze nie robiłam, wypróbujęJa robię bez ziemniaków tylko twaróg jajka i maka jak mam ziemniaki to dodam jak nie mam to nie :-)
akurat mam kostkę twarogu....Ano lubię.....zwłaszcza za.......słowo ;-)trzymaj trzymaj... bo Ty lubisz trzymac
![]()
Walka wtedy byłaby bezsensu ;-)co czytam???
no... dobrze ze nie z wiatrakami![]()
co czytam???
no... dobrze ze nie z wiatrakami![]()

A z twarogiem to ja jeszcze nie robiłam, wypróbujęakurat mam kostkę twarogu....
Kochana.....mój P kopytek nie lubi, więc chyba wystarczy dla mnie, jak zrobię z jednej....;-) zresztą, wiesz też ile ja jem, nie? ....;-)No jak co nas na forum
Z jednej kostki będziesz miała mało ja dla nas robie z dwóch-trzech kostek
Kochana.....mój P kopytek nie lubi, więc chyba wystarczy dla mnie, jak zrobię z jednej....;-) zresztą, wiesz też ile ja jem, nie? ....;-)

Elemelek ;-)Dal jednej to starczy pewnie
Tak wiem wiem jak wróbelek ;-)
Elemelek ;-)
Dobrze, że nie EwenementEweleelemelek ;-)
Dobra kochana uciekam powoli nic dziś jeszcze nie zrobiłam kuchnia czeka na sprzątniecie no i obiad trza skończyć.
Jak się Marta odezwie dajcie znać dobra??
Buziam kochane Was mocno
Miłego dnia mimo wszystko :***
- chociaż.........;-)
Ano lubię.....zwłaszcza za.......słowo ;-)
Walka wtedy byłaby bezsensu ;-)

No jak co nas na forum![]()