• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Wiem.....są cudowni....:tak:
WOW! Kochana to gratuluję, ładnie ruszyła waga! Tylko wiesz, jak ten proces się odbywa.......nagły spadek wagi, potem zatrzymanie się wagi i tu najczęściej ludki rezygnują, bo się zniechęcają.....teraz najważniejsze, żeby utrzymać....:tak:i bardzo dobrze, że nie chudniesz drastycznie.....efektu jo-jo nie będzie ;-)

Nagły to on nie jest trochę już się ograniczam więc myślę, że w normie. Wiem wiem ale ja się nie zniechęcam jem mniej ograniczyłam sporo słodycze i tłuszcze no i ruszam się i chyba to wystarcza skoro chudnę :-)

reklama
Nagły to on nie jest trochę już się ograniczam więc myślę, że w normie. Wiem wiem ale ja się nie zniechęcam jem mniej ograniczyłam sporo słodycze i tłuszcze no i ruszam się i chyba to wystarcza skoro chudnę :-)
I mam nadzieję, że uzupełniasz płyny??? Wiesz....to bardzo ważne...pić 2l dziennie conajmniej.......w małych ilościach, ale często.....:tak:
No i oczywiście.....najważniejszy ruch.....:tak:

I mam nadzieję, że uzupełniasz płyny??? Wiesz....to bardzo ważne...pić 2l dziennie conajmniej.......w małych ilościach, ale często.....:tak:
No i oczywiście.....najważniejszy ruch.....:tak:

Nawet nie mów pije jak szalona i przez to w nocy mam wycieczki po 5 razy do kibelka :-D:-D:-D:-D pije kochana wodę nie gazowaną, herbatę zieloną i kawkę tak więc sporo tego ;-)
Staram się ruszać jak nawięcej i ostatnio nawet mnie na tańce wzieło jak męzula w domu nie było :-D:-D:-D:-D ależ to był widok :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nawet nie mów pije jak szalona i przez to w nocy mam wycieczki po 5 razy do kibelka :-D:-D:-D:-D pije kochana wodę nie gazowaną, herbatę zieloną i kawkę tak więc sporo tego ;-)
Staram się ruszać jak nawięcej i ostatnio nawet mnie na tańce wzieło jak męzula w domu nie było :-D:-D:-D:-D ależ to był widok :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To bardzo dobrze, widzę, że rozsądnie podeszłaś do tematu :tak:A, że siurkasz często to też dobrze.....nereczki ładnie wypłukujesz ze zbędnego syfku ;-)(na marginesie zielona herbata jest moczopędna)
Tańce to lekarstwo na wszystko! :tak: I bardzo dobrze kochana, tańcz ile chcesz i kiedy chcesz, a i męża w obroty bierz ;-)

To bardzo dobrze, widzę, że rozsądnie podeszłaś do tematu :tak:A, że siurkasz często to też dobrze.....nereczki ładnie wypłukujesz ze zbędnego syfku ;-)(na marginesie zielona herbata jest moczopędna)
Tańce to lekarstwo na wszystko! :tak: I bardzo dobrze kochana, tańcz ile chcesz i kiedy chcesz, a i męża w obroty bierz ;-)

Wiem wiem specjalnie zieloną kupiłam coby mnie popędziła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
E tam mężuś to tylko wolne tańce-przytulańce nie chce szybkich a ja wole szybkie co by się troche poruszać więć sama se wygibasy robię :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale ładnie do rymu piszesz :szok:;-)

Wiem wiem specjalnie zieloną kupiłam coby mnie popędziła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
E tam mężuś to tylko wolne tańce-przytulańce nie chce szybkich a ja wole szybkie co by się troche poruszać więć sama se wygibasy robię :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale ładnie do rymu piszesz :szok:;-)
Czyli świadomy zabieg....;-)
No tak, chłop to tylko tango-przytulanGo :-D czyli pozostaje Ci lambalunę samej ćwiczyć ;-)
A nawet nie zwróciłam uwagi, że rymuję....;-)

Czyli świadomy zabieg....;-)
No tak, chłop to tylko tango-przytulanGo :-D czyli pozostaje Ci lambalunę samej ćwiczyć ;-)
A nawet nie zwróciłam uwagi, że rymuję....;-)

Ano przytulango i do tego macango jakieś i całowango a co potem nie trudno się domyślić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No i też sama tańcuje sobie co będe na chłopa czekać ;-)
No widzisz to talent masz i nie wiesz ;-)

reklama
No to widać masz doświadczenie i na tym polu ;-):-D:-D:-D
Nie no to zanim zaczniesz pisać wiersze daj mi autograf bo potem się po niego nie dopcham :szok::-D
A proszę....

Autograf,_Axel_Oxenstierna,_Nordisk_familjebok.png

:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry