• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
I w domu i za oknem w domu normalnie jak na topikach teraz mam latam w krótkim rękawie...ja zmarzluch :-D:-D:-D:-D
A za oknem mam słoneczko teraz :-)
To dobrze :-)
U mnie w domku też dziś ciepełko.....papa już o to dba, żeby córci było cieplusio.....zeszli się dzisiaj i iść nie chcą, mama to pół domu mi wysprzątała.....:zawstydzona/y: a ojciec drewutnię uzupełnił chyba na przyszły rok....:zawstydzona/y:

To dobrze :-)
U mnie w domku też dziś ciepełko.....papa już o to dba, żeby córci było cieplusio.....zeszli się dzisiaj i iść nie chcą, mama to pół domu mi wysprzątała.....:zawstydzona/y: a ojciec drewutnię uzupełnił chyba na przyszły rok....:zawstydzona/y:

Wspaniałych masz rodziców kochana :-)
A wiesz muszę Ci się pochwalić na wadze mam -5 kg :tak: sama jestem w szoku, że tak ruszyło :tak:

reklama
Wspaniałych masz rodziców kochana :-)
A wiesz muszę Ci się pochwalić na wadze mam -5 kg :tak: sama jestem w szoku, że tak ruszyło :tak:
Wiem.....są cudowni....:tak:
WOW! Kochana to gratuluję, ładnie ruszyła waga! Tylko wiesz, jak ten proces się odbywa.......nagły spadek wagi, potem zatrzymanie się wagi i tu najczęściej ludki rezygnują, bo się zniechęcają.....teraz najważniejsze, żeby utrzymać....:tak:i bardzo dobrze, że nie chudniesz drastycznie.....efektu jo-jo nie będzie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry