• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
ZNOWU?????????????????
Ile razy one wychodzą? :szok::szok::szok:

3-4 razy dziennie....
ale ostatni spacerek byl ekspresowy bo człapał za nami jakis kawaler... it ak czlapal az do bramy a ja sie wystraszyłam ze moze nie bede w stanie go odgonic :zawstydzona/y:

a jak im sie czasami chce.... rozwolnienie badz np duuuzooo wypiją to daja znac ze chca :tak:

a poza tym z M jedziemy po pracy na zakupy... wiec moze nas dlugo nie byc :cool2:

i od razu do wytarcia ust i monitora

Załączniki

• Velvet-Balsam-chusteczki-higieniczne-60szt-Full.jpg
    Velvet-Balsam-chusteczki-higieniczne-60szt-Full.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 23
3-4 razy dziennie....
ale ostatni spacerek byl ekspresowy bo człapał za nami jakis kawaler... it ak czlapal az do bramy a ja sie wystraszyłam ze moze nie bede w stanie go odgonic :zawstydzona/y:

a jak im sie czasami chce.... rozwolnienie badz np duuuzooo wypiją to daja znac ze chca :tak:

a poza tym z M jedziemy po pracy na zakupy... wiec moze nas dlugo nie byc :cool2:
Aaaaaaa....no tak jak chcą to trzeba z nimi wychodzić.....ja swojego puściłam na cały dzień do ogrodu......nawet nie zaszczeka, że chce do domu, tylko czasem wyglądam za nim czy jest nadal na ogrodzie, bo to uciekinier mały jest :-D:-D:-D:-D Ooooo,będziecie kupować??? Chwal się.....:-D:-D:-D
moje tez mozesz przy okazji :-D:-D:-D
Nie ma problema.......dawaj...wywieszę....szybko wyschnie w pralni;-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry