Anetka83
zbyt wiele...
eeeee
nie jest ich dużo...
to dobrze

TY usiądź już i pisaj coś....;-)
ja cały czas sie starac dotrzec do kompa ale normalnie przeszkody mi na drodze stoją

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
eeeee
nie jest ich dużo...

TY usiądź już i pisaj coś....;-)

to dobrze
ja cały czas sie starac dotrzec do kompa ale normalnie przeszkody mi na drodze stoją![]()

rozumiem......ZNOWU?????????????????
Ile razy one wychodzą?![]()

rozumiem......
idę pranko powiesić.....
ZW

Aaaaaaa....no tak jak chcą to trzeba z nimi wychodzić.....ja swojego puściłam na cały dzień do ogrodu......nawet nie zaszczeka, że chce do domu, tylko czasem wyglądam za nim czy jest nadal na ogrodzie, bo to uciekinier mały jest3-4 razy dziennie....
ale ostatni spacerek byl ekspresowy bo człapał za nami jakis kawaler... it ak czlapal az do bramy a ja sie wystraszyłam ze moze nie bede w stanie go odgonic
a jak im sie czasami chce.... rozwolnienie badz np duuuzooo wypiją to daja znac ze chca
a poza tym z M jedziemy po pracy na zakupy... wiec moze nas dlugo nie byc![]()

Ooooo,będziecie kupować??? Chwal się.....

Nie ma problema.......dawaj...wywieszę....szybko wyschnie w pralni;-):-):-)moje tez mozesz przy okazji![]()