• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Aaaaaaa....no tak jak chcą to trzeba z nimi wychodzić.....ja swojego puściłam na cały dzień do ogrodu......nawet nie zaszczeka, że chce do domu, tylko czasem wyglądam za nim czy jest nadal na ogrodzie, bo to uciekinier mały jest :-D:-D:-D:-D Ooooo,będziecie kupować??? Chwal się.....:-D:-D:-D

Nie ma problema.......dawaj...wywieszę....szybko wyschnie w pralni;-):-):-)

no... ma Twój psiaczek raj z ogrodem :-D:-D:-D ucałowania w nosek dla niego :-)

nic specjalnego... takie domowe zakupki :-)

suuupperrr... ja mam wlasni problem bo nie mam gdzie wieszac i dlugo schnie :zawstydzona/y:

dobra...
uciekam i ja...
buziaki
i do potem...
a w najgorszym razie...
do jutra...

Miłego dnia :-D

Idę ziemniaczki obrać i suróweczkę przygotować.......
...nosi mnie dzisiaj dziewczynki.....P będzie dziś biedny :zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D

ja tez musze ziemniaki obrac... a ja tak tego nie lubie :baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to moze go uprzedz.... co by jakas rozgrzewkę se przed wejsciem do domu zrobil ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no... ma Twój psiaczek raj z ogrodem :-D:-D:-D ucałowania w nosek dla niego :-)
nic specjalnego... takie domowe zakupki :-)
suuupperrr... ja mam wlasni problem bo nie mam gdzie wieszac i dlugo schnie :zawstydzona/y:
ja tez musze ziemniaki obrac... a ja tak tego nie lubie :baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to moze go uprzedz.... co by jakas rozgrzewkę se przed wejsciem do domu zrobil ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D
Ucałuję :-D:-D:-D:-D
To kup cosik dobrego na jutro do kawki :-D:-D:-D:-D
Ja juz obrałam.........i straciłam paznokcia....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wysłałam mu sms, że idziemy dziś biegać.....na razie nie odpisał :szok::-D:-D:-D:-D

Taaaaaaaaaaaa rośnie o tej porze na pewno....no wiesz! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co...??? rano tylko rośnie??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ucałuję :-D:-D:-D:-D
To kup cosik dobrego na jutro do kawki :-D:-D:-D:-D
Ja juz obrałam.........i straciłam paznokcia....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wysłałam mu sms, że idziemy dziś biegać.....na razie nie odpisał :szok::-D:-D:-D:-D

kupie kupie.... moze...hhmmm rafaello :-D:-D:-D
ło... biedactwo..... :-p:-p:-p:-p;-);-);-);-) wiem co czujesz :tak::-D

nie dziwie sie... mysle ze marzyl o tym od rana :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

a co...??? rano tylko rośnie??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kupie kupie.... moze...hhmmm rafaello :-D:-D:-D
ło... biedactwo..... :-p:-p:-p:-p;-);-);-);-) wiem co czujesz :tak::-D

nie dziwie sie... mysle ze marzyl o tym od rana :-D:-D:-D:szok::szok::szok:
Ty jak zwykle o jednym!!! Wiesz....zboczuszq........kolejna wspólna cecha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:nerd::nerd::nerd:
Raffaello.......Ty wiesz co ja lubię :-D:-D tylko duże pudło kup bo ja na diecie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I teraz musze wsie obciąć bo jak to będzie wyglądać......niznoszę krótkich paznokci - czuję się taka obnażona :-D:-D:-D:-D:-D;-)
Sam mnie namawiał ostatnio na bieg, więc nie ma wyjścia - marzył nie marzył będzie dzis biegał ze mną....:-D:-D:-D:-D

M dzwonil ze moge po niego smigac... wiec kochana duszyczko życzę Ci miłego popoludnia... i mam prośbę.... nie zamęcz ślubnego !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana i Tobie cudownego dzionka! I pozdrowienia dla Łukasza :-D:-D:-D
Spokojnie, to będzie tylko i wyłącznie przyjemne zamęczanie.....;-):-D:-D:-D
Buziam Cię słonko i dziękuję za dzionek :-D:-D:-D:-D:-):-)

Życzę wszystkim spokojnego dnia i wiele powodów do radości....

Danusia, mam nadzieję, że wszystko poszło po Twojej mysli (?), koniecznie daj znać...buźka sis***
Marta, odpoczywaj jak najwięcej kochana, a wszelakie obowiązki zrzuć na Toma - niech chłopek nie ma lekko, buziam***
Iwonka, zaglądaj częściej.....praca nie zając ;-)pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wsio u Ciebie ok?
Monia, Ty nadal w dwu- ? Już byś mogła zrzucić ten ciężar....pozdrawiam....
Madzia, pracusiu.....zajrzyj do nas i napisz co u Ciebie.....tęsknimy - pozdrawiam...
Ola, Iza pozdrawiam :-)
Anetka, nie szalej na zakupkach...i kup miarkę :-D buź* Duszyczko moja....
Karola, Ty już nas nie lubisz :zawstydzona/y: wcale do nas nie zaglądasz pipko grochowiana....buziam Cię mocno...
Wiola, trzymaj się mocno ;-)

Ufff....się zgrzałam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry