Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chyba nie bardzo, bo raffaello dla swojej kooleżanki nie stawiasz.......![]()
Dziewczyny nadal jesteśmy bez stołu w jadalni.............normalnie obiad wczoraj przy ławie kawowej jedliśmy prawie że w kuckach

No!!!!!!!! To to ja lubie, to ja rozumie.......prosze... zapomniałam![]()
a kawki do tego tez chcesz? ;-)
No!!!!!!!! To to ja lubie, to ja rozumie.......
Kawkę mam, więc dziękuję ;-)
to ja ide sobie zrobic i zaraz wracam 
Bo Cię nie było............ja już prawie kończę, jakoś wyjątkowo mi dziś smakuje....a mnie nie zrobilasto ja ide sobie zrobic i zaraz wracam
![]()

Bo Cię nie było............ja już prawie kończę, jakoś wyjątkowo mi dziś smakuje....![]()

stół aston 1+ krzeseł magnus, SEDIA - SKLEP.meble.pl
Ten mnie się podoba, ale cena po prostu..........no i z krzesłami........a krzesłam to ja mam....![]()
to krzesła też połamac i gotowe 

Taaaa.....bo właśnie to nie robota, ciężko teraz dobrać do krzeseł stół......bo tamten był kupowany w komplecie z krzesłami, a teraz żaden mnie nie pasuje do krzeseł o! I zostaniemy bez, kuźwa po turecku będzie na poduszeczkachdobra dobra... sie nie tłumacz ;-);-);-)
mnie tez...
bardzo ładnyto krzesła też połamac i gotowe
![]()