• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Cześć kochane Sis, Anecia :**

Ja walczę drugi dzień z laptopem jak nowy system nic nie da wywale przez okno i koniec dyskusji :-D:-D:-D:-D

Sis ja kupiłam wczoraj stoła w biedronie za 70 zł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana sis** witaj milusio :-)
Za ile????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ale kochana pewnie mały? Ja poszukuję takiego rozkładanego i w odpowiednim kolorku, bo do krzeseł i mebli musi mi grać - znasz mnie :-D:-D:-D:-D:-D
To już nie walcz z lapkiem tylko za okno go! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kochana sis** witaj milusio :-)
Za ile????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ale kochana pewnie mały? Ja poszukuję takiego rozkładanego i w odpowiednim kolorku, bo do krzeseł i mebli musi mi grać - znasz mnie :-D:-D:-D:-D:-D
To już nie walcz z lapkiem tylko za okno go! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No za 70 zł jest rozkładany wymiary 120/80/76 a po rozłożeniu 160/86/76 w kolorze olchy dla nie jak znalazł tylko jeszcze nie złożony dziś będzie dopiero składany ;-)
Jak wywale za okno nie będzie mnie wcale wtedy :-D:-D:-D:-D

No za 70 zł jest rozkładany wymiary 120/80/76 a po rozłożeniu 160/86/76 w kolorze olchy dla nie jak znalazł tylko jeszcze nie złożony dziś będzie dopiero składany ;-)
Jak wywale za okno nie będzie mnie wcale wtedy :-D:-D:-D:-D
To spory, ale ja jeszcze większy poszukuję.....:zawstydzona/y: wiesz z myślą o świętach itp. a wiesz ile ludzi u mnie zawsze....:zawstydzona/y: i w ciemnym brązie najbardziej.....link podałam wczesniej, ale cena mnie przerosła.....
To nie wyrzucaj ino naprawiaj!! :-D:-D:-D:-D:-D

To spory, ale ja jeszcze większy poszukuję.....:zawstydzona/y: wiesz z myślą o świętach itp. a wiesz ile ludzi u mnie zawsze....:zawstydzona/y: i w ciemnym brązie najbardziej.....link podałam wczesniej, ale cena mnie przerosła.....
To nie wyrzucaj ino naprawiaj!! :-D:-D:-D:-D:-D

Widziałam widziałam piękny jest :tak: ale cena masz rację szok :szok::szok: słuchaj a na kelmanie sprawdzałaś? To sklep meblowy Meble- Internetowy sklep meblowy Kelman ja mam od nich łózko małżeńskie a szwagier kanapę może coś znajdziesz ciekawego :tak:
No toć walczę z z nim od wczoraj system dwa razy robiłam i chyba poszła mi płytka z aplikacjami w tym z kartą sieciową do instalki i szlak mnie trafia :sorry2:

Widziałam widziałam piękny jest :tak: ale cena masz rację szok :szok::szok: słuchaj a na kelmanie sprawdzałaś? To sklep meblowy Meble- Internetowy sklep meblowy Kelman ja mam od nich łózko małżeńskie a szwagier kanapę może coś znajdziesz ciekawego :tak:
No toć walczę z z nim od wczoraj system dwa razy robiłam i chyba poszła mi płytka z aplikacjami w tym z kartą sieciową do instalki i szlak mnie trafia :sorry2:
No właśnie gdyby nie ta cena...........bym brała od razu bo najbardziej by mi kolorem i stylem odpowiadał....
Spr.kelmana, mały wybór stołów mają.....:zawstydzona/y:
A co sie dzieje z lapkiem w ogóle? Może to nie wina systemu?:zawstydzona/y:

No właśnie gdyby nie ta cena...........bym brała od razu bo najbardziej by mi kolorem i stylem odpowiadał....
Spr.kelmana, mały wybór stołów mają.....:zawstydzona/y:
A co sie dzieje z lapkiem w ogóle? Może to nie wina systemu?:zawstydzona/y:

No to szukaj kochana na pewno coś gdzieś znajdziesz :tak:
Na laptopie robił się czarny ekran i albo nie szło nic zrobić nie wyłączał się ekran normalny albo sam się resetował ostatnio coraz częsciej więc zrobiłam wczoraj na nowo system dziś zobaczę czy coś się znowu dzieje jak tak znaczy się coś innego siada :sorry2:

No to szukaj kochana na pewno coś gdzieś znajdziesz :tak:
Na laptopie robił się czarny ekran i albo nie szło nic zrobić nie wyłączał się ekran normalny albo sam się resetował ostatnio coraz częsciej więc zrobiłam wczoraj na nowo system dziś zobaczę czy coś się znowu dzieje jak tak znaczy się coś innego siada :sorry2:
A KG (karta graficzna) Ty sprawdzałaś?:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry