• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiecie co mój mężuś zrobił?? Pomagał mi chłop ciężko jak mięcha nakupiłam zamrazał wsio znaczy dawał do zamrażalki to było we wtorek. A wczoraj wieczorej ja do zamrażalki a tu drzwi nie domknięte....wyobrażcie sobie jak wyglądają szuflady w środku szok normalnie i dziś przymusowe rozmrażanie bo nie rusze nic z zamrażalki taki lód wszędzie :sorry2:

Wiecie co mój mężuś zrobił?? Pomagał mi chłop ciężko jak mięcha nakupiłam zamrazał wsio znaczy dawał do zamrażalki to było we wtorek. A wczoraj wieczorej ja do zamrażalki a tu drzwi nie domknięte....wyobrażcie sobie jak wyglądają szuflady w środku szok normalnie i dziś przymusowe rozmrażanie bo nie rusze nic z zamrażalki taki lód wszędzie :sorry2:
ojjjjjjjjjjjj...wiem co czujesz!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj tam nie przesadzaj, wystarczy pierś do przodu i już bóstwo! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

taaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech... współczuje... ja nienawidze rozmrazac lodowki ;-)

reklama
Danuś???Obeszło się wczoraj bez krwi???:-D:-D:-D

No dużo nie zabrakło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ojjjjjjjjjjjj...wiem co czujesz!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to wyobraż sobie wczoraj tą awanture :sorry2:

taaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ech... współczuje... ja nienawidze rozmrazac lodowki ;-)

Ja też nie ale nie mam innego wyjścia :sorry2:

Danusia... świetny masz opis na gg :-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-)

Hmmm ja nie mam opisu dopiero zaistalowała gg na nowo :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry