ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kochana, a może jakieś kable nie stykają albo to wina klapy? Czasem tak moze być...może został lekko puknięty czy cuś...;-)Sprawdzałaś niby działa poprawnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, a może jakieś kable nie stykają albo to wina klapy? Czasem tak moze być...może został lekko puknięty czy cuś...;-)Sprawdzałaś niby działa poprawnie
Oj tam nie przesadzaj, wystarczy pierś do przodu i już bóstwo!ano
taaa....
na bótwo to chyba bym z godzinę potrzebowała jak nie wiecej
Czsec Danusiu![]()

ano
taaa....
na bótwo to chyba bym z godzinę potrzebowała jak nie wiecej
Czsec Danusiu![]()
Kochana, a może jakieś kable nie stykają albo to wina klapy? Czasem tak moze być...może został lekko puknięty czy cuś...;-)

ojjjjjjjjjjjj...wiem co czujesz!!Wiecie co mój mężuś zrobił?? Pomagał mi chłop ciężko jak mięcha nakupiłam zamrazał wsio znaczy dawał do zamrażalki to było we wtorek. A wczoraj wieczorej ja do zamrażalki a tu drzwi nie domknięte....wyobrażcie sobie jak wyglądają szuflady w środku szok normalnie i dziś przymusowe rozmrażanie bo nie rusze nic z zamrażalki taki lód wszędzie![]()

Oj tam nie przesadzaj, wystarczy pierś do przodu i już bóstwo!![]()

Wiecie co mój mężuś zrobił?? Pomagał mi chłop ciężko jak mięcha nakupiłam zamrazał wsio znaczy dawał do zamrażalki to było we wtorek. A wczoraj wieczorej ja do zamrażalki a tu drzwi nie domknięte....wyobrażcie sobie jak wyglądają szuflady w środku szok normalnie i dziś przymusowe rozmrażanie bo nie rusze nic z zamrażalki taki lód wszędzie![]()
KE???? Nie ma łopisu żadnegoDanusia... świetny masz opis na gg;-);-);-)

Danuś???Obeszło się wczoraj bez krwi???![]()

ojjjjjjjjjjjj...wiem co czujesz!!![]()

taaaa
ech... współczuje... ja nienawidze rozmrazac lodowki ;-)

Danusia... świetny masz opis na gg;-);-);-)