• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobra dziewoje moje koffane!
Uciekam...
trzeba rosołek wstawić
i D kompa udostępnić...
do zobaczenia w poniedziałek
I proszę was..
ZASZALEJCIE W WEEKEND!

powaga??? Kurna chciałabym to usłyszeć...:sorry2::sorry2: :-D:-D:-D:-D:-D

no serio... jak sie wchodzi do domku... (jak słyszy otwieranie drzwi) zawsze mowi dzien dobry i się kłania :zawstydzona/y:
jak jest potwór głodny (czyli praktycznie cały czas) mówi smacznego :szok::szok::tak::-)
i wiel wiele innych....
a najlepszy jest jak nasladuje moja melodyjke z telefonu.... po czym konczy i mówi "tak słucham" :-D:-D:-D:szok::szok::szok: mamy niezły wylew z niego czasami :-D:-D:-D:-D

i on to wszystko sam podłapał....

jedyne co go nauczylismy... to ja nauczylam go mówic "puciu puciu puciu" (wiesz jak komicznie wyglada jak tak siedzi na drżżku i nagle słyszysz..."puciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciu" :-p:-p:-p:-p:-p

a M go nauczył gwizdac hymn Polski :-)

wiem :-p:-p:-p:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D fajne ujęcie!!!!!!!!!!!!! Booskie....:-D:-D:-Dja chciec piórko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-):-):-)
serio??? to ja mu wyrwac i Ci przyslac :-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Anecia papug piękny jest normalnie :tak: cudny :tak:

dziekowac :-)

Dobra dziewoje moje koffane!
Uciekam...
trzeba rosołek wstawić
i D kompa udostępnić...
do zobaczenia w poniedziałek
I proszę was..
ZASZALEJCIE W WEEKEND!

pa kochana:)) miłego weekendu :-D:-D:-D:-D
My???!! szalec??!!! przeciez MY NAJSPOKOJNIEJSZE dziewczynki na swiecie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no serio... jak sie wchodzi do domku... (jak słyszy otwieranie drzwi) zawsze mowi dzien dobry i się kłania :zawstydzona/y:
jak jest potwór głodny (czyli praktycznie cały czas) mówi smacznego :szok::szok::tak::-)
i wiel wiele innych....
a najlepszy jest jak nasladuje moja melodyjke z telefonu.... po czym konczy i mówi "tak słucham" :-D:-D:-D:szok::szok::szok: mamy niezły wylew z niego czasami :-D:-D:-D:-D

i on to wszystko sam podłapał....

jedyne co go nauczylismy... to ja nauczylam go mówic "puciu puciu puciu" (wiesz jak komicznie wyglada jak tak siedzi na drżżku i nagle słyszysz..."puciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciupuciu" :-p:-p:-p:-p:-p

a M go nauczył gwizdac hymn Polski :-)

wiem :-p:-p:-p:-D:-D:-D
Anetko "łacha ze mnie ciągniesz teraz? czy poważnie gadasz??? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja myslałam że to bujda że papugi mozna nauczyć słów.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:qrna ja chcieć to usłyszeć, weź je nagraj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry