• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anetko "łacha ze mnie ciągniesz teraz? czy poważnie gadasz??? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja myslałam że to bujda że papugi mozna nauczyć słów.....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:qrna ja chcieć to usłyszeć, weź je nagraj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zwariowałaś...??!!! (no tak... już dawno... o co ja pytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D)
dlaczego mialabym sciemniac... serio nawija Gringus jak oszalały :szok::szok::szok:
można można kochana... tylko przede wszystkim trza wziasc młoda papużkę... niezdemoralizowana przez inne papugi... Gringo byl od małego karmiony ręcznie a jak go wzielismy nie byl jeszcze w pełni opierzony... i co 4 godziny karmilismy go ze strzykawki zwalniajac sie z uczeli... jak dziecko... bo sam jeszcze nie umial jesc :)))
i wtedy wiez z papuga jest zupelnie inna...

nagram jak mi telefon oddadzą ;-)

tak wygladal na samym poczatku :-)

picture5611.jpg

zwariowałaś...??!!! (no tak... już dawno... o co ja pytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D)
dlaczego mialabym sciemniac... serio nawija Gringus jak oszalały :szok::szok::szok:
można można kochana... tylko przede wszystkim trza wziasc młoda papużkę... niezdemoralizowana przez inne papugi... Gringo byl od małego karmiony ręcznie a jak go wzielismy nie byl jeszcze w pełni opierzony... i co 4 godziny karmilismy go ze strzykawki zwalniajac sie z uczeli... jak dziecko... bo sam jeszcze nie umial jesc :)))
i wtedy wiez z papuga jest zupelnie inna...

nagram jak mi telefon oddadzą ;-)

tak wygladal na samym poczatku :-)

picture5611.jpg
To ja doznać szoku Anetko!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Koniecznie nagraj, ja musim to usłyszeć :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry