• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

witajcie dziewuszki....

ja dzis caly dzien wlozku tom jest nadal w domku .... pol nocy nie przespanej bo kregoslup tak mnie nawala ze hey..... jak leze na boku to mnie lamie w kregoslupie a jak na plecach to maly wbija mi sie w rzebra i wyje z bolu ;( nie wiem jak ja dotrwam do konca ;(
Cześć Martuś....
Oj Ty bidulko moja.....tulim****
Wytrzymasz...wytrzymasz.....musisz wytrzymać....spróbuj może czymś sie zająć i zapomnieć o bólu, może książka albo krzyżówka?:zawstydzona/y:

reklama
Nic a nic...;-);-);-):-D:-D:-D
Mnie nie muli :-D:-D:-D:-D:-D

z doskoku....:cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewuszki
Aneta_83 zawsze marzyłam o TAKIEJ papudze pamietam to jak dziś jakiś facet sprzedawał papugi przechodziłyśmy z mamą obok i ONA nie chciała mi kupić takiej papugi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miałam chyba 7 lat ale wryło mi się w pamięć:-D:-D Gringo fajne imię:-)
Jak możesz napisz jak się nazywają takie papugi mamy nie udało sie namówic to może mojego Alberta namówię:-D:-D:-D

czesc Ewelinko:) Miło Cie poznac :-D
heh... no takie rzeczy czasami sie pamieta ;-)
To jes Księżniczka Słoneczna, vel Amanda Słoneczna a potocznie wsród hodowców nazywa się Papuga Górska... chociaż z górami to ona ma niewiele wspolnego bo to stepowa papuga :-)

witajcie dziewuszki....

ja dzis caly dzien wlozku tom jest nadal w domku .... pol nocy nie przespanej bo kregoslup tak mnie nawala ze hey..... jak leze na boku to mnie lamie w kregoslupie a jak na plecach to maly wbija mi sie w rzebra i wyje z bolu ;( nie wiem jak ja dotrwam do konca ;(

Kochana my tu całym sercem z Toba cały czas !!!! buziam i przytulam mocno mocno :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry