Anetka83
zbyt wiele...
żartujesz?????ANETA!!!!!!!!!!!! Ktoś tu wspominał o przypalonej cebuli??????????musze jeścio raz smażyć......
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
żartujesz?????ANETA!!!!!!!!!!!! Ktoś tu wspominał o przypalonej cebuli??????????musze jeścio raz smażyć......
![]()

Kochana, milutkiego dnia i weekendu....zrób jakiś "rełmatyczny wieczorex" przy winku...
Kochana uciekam bo sobie przypomniałam ze kuraka kudłatym zapomniałam kupic na weekend
a przy okazji jeszcze pare rzeczy mi sie przypomniało ;-);-)
Trzymaj sie) dziekuje ci za miły dzien
i za wszystko Duszyczko :****
Miłego weekendu i uwazajcie na stołydo poniedziałku
![]()

A wyglądam jakbym żartowała????????????żartujesz?????![]()

Lepeij wiadro na głowe....matko
jaki mam brudny samochód
ubiore okulary co by mnie nikt nie rozpoznał...bo wstyd
uciekam papa :-)

Kagorka UWIELBIAM, to jedyne wino które pijam:-)proszę, moje ulubione "KAGOR"![]()
z nutką czekolady......
nie musisz mnie namawiać, wróciłam dzisiaj o 4:30Dobra dziewoje moje koffane!
Uciekam...
trzeba rosołek wstawić
i D kompa udostępnić...
do zobaczenia w poniedziałek
I proszę was..
ZASZALEJCIE W WEEKEND!

Melduję się że żyję, powiem Wam że dawno nie byłam tak zadowolona z życia, normalnie dostałam skrzydełMadzia a Ty gdzies się podziałaś????????? Odezwij się jak będziesz ;-)
:-)
Wczoraj byłam na imprezie pracowniczej, która odbywała się w mieszkaniu kolegi i tak zabalowałam że wrócilam do domu przed świtem

dzisiaj mam delikatnego kaca ale da się przeżyć
w pracy też nie jest źle, pomimo odejścia 2 osób daję radę, mój szef sam parzy sobie kawę, pełna harmonia