• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Poczekaj może zrobi mamusi niespodziankę i urodzisz normalnie ;-)

A u mnie stara bieda sobotę męczyliśmy na zmontowanie stołu jaki kupiłam a trochę tego było zrobiliśmy też półki itakie tam więc się cieszę na te zmiany ;-)

Teraz czekam na avon i paczę z zamówieniem

mnie avon przyjdzie teraz w srode :)

no zobaczymy co to bedzie 5go marca mam USG i sie okaze czy cesarka czy niespodzianka i sie wkoncu doczekam ;) a teraz w czwartek mam wizyte u poloznej nie wiem jak tam dojade no ale musze...
ja przez to ze sie tak zle czulam w tym tygodniu to chlaoaki jeszcze nie skonczyli pokoiku malego bo powiedzialam zeby nie przychodzili... ale juz tylko wykonczeniowe prace wiec moze w tym tygodniu bedzie koniec i w weekend sie wybierzemy na wybieranie paneli i lozka ;)
tylko nie popsuj stolu tak jak Siska :):)):)

reklama
mnie avon przyjdzie teraz w srode :)

no zobaczymy co to bedzie 5go marca mam USG i sie okaze czy cesarka czy niespodzianka i sie wkoncu doczekam ;) a teraz w czwartek mam wizyte u poloznej nie wiem jak tam dojade no ale musze...
ja przez to ze sie tak zle czulam w tym tygodniu to chlaoaki jeszcze nie skonczyli pokoiku malego bo powiedzialam zeby nie przychodzili... ale juz tylko wykonczeniowe prace wiec moze w tym tygodniu bedzie koniec i w weekend sie wybierzemy na wybieranie paneli i lozka ;)
tylko nie popsuj stolu tak jak Siska :):)):)

Ja avon zamawiam we wtorki a przychodzi w poniedziałki :-)

Trzymam kciki co by się mały obrócił jak trzeba.
O to fajnie jak będzie skończony to wiesz foto poproszę ;-)
Bo jestem ciekawa bardzi :-)

Nie no myslę, że go nie połamiemy wygląda na solidny a drogi był, że :szok: normalnie za 70 zł go kupiłam w biedronce :-D:-D:-D:-D:-D

Ja avon zamawiam we wtorki a przychodzi w poniedziałki :-)

Trzymam kciki co by się mały obrócił jak trzeba.
O to fajnie jak będzie skończony to wiesz foto poproszę ;-)
Bo jestem ciekawa bardzi :-)

Nie no myslę, że go nie połamiemy wygląda na solidny a drogi był, że :szok: normalnie za 70 zł go kupiłam w biedronce :-D:-D:-D:-D:-D

hahah takie drogie i solidne sa najlepsze :):):) ze STONKI :):):)

No wiesz za taką cenę musiałam kupić ale podoba mi się bardzo jest taki jaki chciałam i do tego kolor idealnie mi pasuje do ławy i reszty :tak:
no ja na stol niestety nie mam miejsca ale moze keidys sie dorobie :):):)
rety mam takiego lenia ze az strach musze dzis torche chate ogarnac po tym jak tom byl w domu to nie moge dojsc do ladu bo wszytsko poprzestawiane po jego mysli... :) drazni mnie to strasznie ;)

no ja na stol niestety nie mam miejsca ale moze keidys sie dorobie :):):)
rety mam takiego lenia ze az strach musze dzis torche chate ogarnac po tym jak tom byl w domu to nie moge dojsc do ladu bo wszytsko poprzestawiane po jego mysli... :) drazni mnie to strasznie ;)

No proszę chłopa nie ma w domu zle a jak jest to też nie najlepiej nie zazdroszczę mój na szczęście nic mi nie przestawia bo wie, jak mnie to wkurza więc nie rusza :tak:
A co Ci poprzestawiał?

No proszę chłopa nie ma w domu zle a jak jest to też nie najlepiej nie zazdroszczę mój na szczęście nic mi nie przestawia bo wie, jak mnie to wkurza więc nie rusza :tak:
A co Ci poprzestawiał?

heheh wszytsko w kuchni :):):) w szafce gdzie powinny byc talerze sa miski tam gdzie powinny byc miski sa talerze itd :):):) jak zmywa to potem kladzie tam gdzie mu pasuje a nie tam gdzie jest miejsce danych rzeczy :):)) norma :):):)

heheh wszytsko w kuchni :):):) w szafce gdzie powinny byc talerze sa miski tam gdzie powinny byc miski sa talerze itd :):):) jak zmywa to potem kladzie tam gdzie mu pasuje a nie tam gdzie jest miejsce danych rzeczy :):)) norma :):):)
To się nie dziwie, że jesteś wkurzona do kuchni wcale mi się nie wtrąca w końcu to moje królestwo a nie jego więc rycze jak coś mi nie tak poustawia więc się pilnuje ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry