• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
To się nie dziwie, że jesteś wkurzona do kuchni wcale mi się nie wtrąca w końcu to moje królestwo a nie jego więc rycze jak coś mi nie tak poustawia więc się pilnuje ;-)

ja tez tak mam ale ostatnio malo tam zagladalam bo ciezko dupsko bylo podniesc wiec on tam na chwile krolowal :):) ale dosc bo zwariowac idzie :):):) nienawidze chorowac.... fajnie ze byl w domku ale dobrze tez ze jest juz w pracy :):):) od srody nic tylko poloz sie idz odpocznij no nie siedz tak poloz sie no idz do pokoju po co tu siedzic aaaaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-)

ja tez tak mam ale ostatnio malo tam zagladalam bo ciezko dupsko bylo podniesc wiec on tam na chwile krolowal :):) ale dosc bo zwariowac idzie :):):) nienawidze chorowac.... fajnie ze byl w domku ale dobrze tez ze jest juz w pracy :):):) od srody nic tylko poloz sie idz odpocznij no nie siedz tak poloz sie no idz do pokoju po co tu siedzic aaaaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-)
A to się nie dziwie mnie by też szlak trafiał albo i coś więcej :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry