rudzia789
szczęściara
A to się nie dziwie mnie by też szlak trafiał albo i coś więcej![]()
heheh i tak byl kochany najwazniejsze ze wytrzymalam i zadna bomba nie eksplodowala:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to się nie dziwie mnie by też szlak trafiał albo i coś więcej![]()
Ja uwielbiam ogórkową to moja ulubiona a dziś dopiero będzie dobra jak stoi to smak dużo lepszy maja mam chinola od wczoraj wiec tez sie lenie
hmmm ogorkowa dawno nie jadlam moze bym jutro zrobila tylko po ogorasy musialabym skoczyc![]()

ja tam pieszczotliwie chciałam..
ale skoro chcesz...
HIPOPOTAMIE!

Ja uwielbiam ogórkową to moja ulubiona a dziś dopiero będzie dobra jak stoi to smak dużo lepszy ma![]()

Kurcze a ja jutro do ginka idę tu na Woli ciekawe jaki będzie![]()
Kochana u mnie tylko duuuuuuuuuuże miseczki więc jak już chcesz wpadać nastaw się na tą dużąno takie odstane to sa najlepsze
chyba wpadne do ciebie ma MALENKA miseczke![]()

tylko gibaj się bo będzie ciepła nie długo ;-)Z wszystkimi wynikami i badaniami no i wymaz zrobić i zobaczyć jaki jest wogóle bo chce tu do lekarza już chodzić nie szukać gdzie indziej. No i ciekawa jestem co mi powie czy można starania zacząć czy jeszcze nie ;-)na jakies konkretne badania???
Kochana u mnie tylko duuuuuuuuuuże miseczki więc jak już chcesz wpadać nastaw się na tą dużątylko gibaj się bo będzie ciepła nie długo ;-)
Z wszystkimi wynikami i badaniami no i wymaz zrobić i zobaczyć jaki jest wogóle bo chce tu do lekarza już chodzić nie szukać gdzie indziej. No i ciekawa jestem co mi powie czy można starania zacząć czy jeszcze nie ;-)
To pan o nazwisku Uważaj!!!a to on czy ona???
no to na TAKIE miseczki to ja sie pisze :-):-):-)

Student