• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
melduje sie ze jeszcze zyje... ;)

troche mi lepiej ale nadal ledwo sie ruszam najgozej jest w nocy gdzie wogole nie moge znalesc sobie miejsca zeby na chwile choc odpoczac... no ale daje rade narazie jest tom a od poniedzialku zostaje znow sama... Franek szaleje w brzuchu to najwazniejsze bo przynjamniej wiem ze jest wszytsko z nim wporzadku...

Monia trzymam && Malenka :):):):)

Cześć laski

Ale krzyczysz widać, że Ci lepiej :-D:-D:-D:-D

Madzia szalona kobietko :-) fajnie Cię widzieć taką zadowoloną korzystaj i baw się ;-) aż Ci zazdroszczę tych imprzez weż mnie na jakąś ze sobą ;-):-D:-D:-D

Cześć laski

Ale krzyczysz widać, że Ci lepiej :-D:-D:-D:-D

Madzia szalona kobietko :-) fajnie Cię widzieć taką zadowoloną korzystaj i baw się ;-) aż Ci zazdroszczę tych imprzez weż mnie na jakąś ze sobą ;-):-D:-D:-D

NOOOOO nareszcie ktos sie pojawil.... witaj Danusiu :*

co tu dzis taka cisza??? czy ja o czyms nie wiem??:baffled::baffled:

lepiej??? no nie bardzo ale jakos daje rade :( nie mam wyjscia :(

NOOOOO nareszcie ktos sie pojawil.... witaj Danusiu :*

co tu dzis taka cisza??? czy ja o czyms nie wiem??:baffled::baffled:

lepiej??? no nie bardzo ale jakos daje rade :( nie mam wyjscia :(

Cześć kochana :-)

Nie wiem co tu taka cisza pewnie biegają gdzieś dziewczyny jak to po niedzieli zanim wpadną w trans troche czasu mija.
Pojawią się na pewno jak nie dziś to jutro ;-)
Nie stało się nic o czym byś nie wiedziała ;-)

Dasz radę kochana to już nie długo i mały się urodzi jeszcze trochę ;-)

oj jestem juz strasznie zmeczona... mam wrazenie jakbym wazyla pol tony... ale ciesze sie bo maly wariuje strasznie wiec przynjamniej wiem zewsyztsko jest ok... tylko z drugej strony jak tak wariuje to mala szansa na to zebym urodzila natualnie ;(

a cio tam u cibeie??

reklama
oj jestem juz strasznie zmeczona... mam wrazenie jakbym wazyla pol tony... ale ciesze sie bo maly wariuje strasznie wiec przynjamniej wiem zewsyztsko jest ok... tylko z drugej strony jak tak wariuje to mala szansa na to zebym urodzila natualnie ;(

a cio tam u cibeie??

Poczekaj może zrobi mamusi niespodziankę i urodzisz normalnie ;-)

A u mnie stara bieda sobotę męczyliśmy na zmontowanie stołu jaki kupiłam a trochę tego było zrobiliśmy też półki itakie tam więc się cieszę na te zmiany ;-)

Teraz czekam na avon i paczę z zamówieniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry