rudzia789
szczęściara
Oj....już się nie denerwuj....mówi się trudno, nic na to nie poradzimy.....niepotrzebnie Ci pisałam....![]()
i tak bys musiala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj....już się nie denerwuj....mówi się trudno, nic na to nie poradzimy.....niepotrzebnie Ci pisałam....![]()
Najlepiej kochana wysyłać "poleconym"....wtedy i Ty masz pokwitowanie, a i ja muszę podpisać odbiór....tak jest bezpieczniej...i tak bys musiala![]()

Najlepiej kochana wysyłać "poleconym"....wtedy i Ty masz pokwitowanie, a i ja muszę podpisać odbiór....tak jest bezpieczniej...![]()
AHA....tu nie masz czegos takiego jak polecony.....
wysylasz albo npormalnym listem cyzli idzie okolo miesiaca albo pierwsza klasa gdzie do tygodnia powinnas dostac albo poprostu ubezpieczyc paczke

ech...AHA....ech...
Coś mi neta zabierają co chwilkę
powiedz zeby oddali bo jak nie to w oko![]()

Kochana, nie fatyguj się....i tak Ci dziękuję za chęcino coz jak nie dojdzie do konca miesiaca to wysle druga ;*