Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Kochana moja****no chwilke odpoczelam jestem spowrotem....
Ewelinka no dlugo cos idzie Monika juz paczke dostala moi rodzice i mama tom tez a razem wysylalam ;( jutro bedzie 2 tygodnie ;( oj to mnie zmartwilas bardzo teraz ;(
no, ale wiesz...co jest nie teges, skoro do innych doszło a do mnie nie....może faktycznie źle adres wpisałaś, he? No nie wiem sama....ale za długo cosik...:-(Cześć Kochana moja****
Oj, nie chciałam Cię zmartwićno, ale wiesz...co jest nie teges, skoro do innych doszło a do mnie nie....może faktycznie źle adres wpisałaś, he? No nie wiem sama....ale za długo cosik...:-(
No raczej powinni odesłaćmam nadzieje ze jakby co odesla spowrotem ;( ;( ;(
ech....ale może jeszcze dojdzie...

No raczej powinni odesłaćech....ale może jeszcze dojdzie...
Jak się czujecie obywatelko???![]()
Oj.....przytulamoj marnie marnie ale co tam jeszcze zyje to najwazniejsze![]()

O masz!! Mam nadzieję, że w niepowołane rączki paczka nie poszłaoby odeslali bo jak nie to ktos dostanie Twoj prezencik ;(;(;zawstydzona/y:
![]()

Oj.....przytulam
O masz!! Mam nadzieję, że w niepowołane rączki paczka nie poszła![]()

Oj....już się nie denerwuj....mówi się trudno, nic na to nie poradzimy.....niepotrzebnie Ci pisałam....oj juz sie zdenerwowalam - NIENAWIDZE poczty![]()