• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale jakoś ostatnio coraz mniej sił mam:baffled:

Po wizycie wszystko w porządku, Bartuś waży 3100-3200kg i ginek powiedział, że jakbym rodziła za 2-3 tygodnie to nawet 4kg może ważyć (Mężuś obstawia już od dawna 4200g):szok: pytał czy dam radę urodzić takiego "wielgaska", a ja mu na to, że chciałabym urodzić naturalnie, ale jak to będzie to nie wiem:confused::happy2: mały jest ułożony prawidłowo główką do dołu i dalej nieźle wywija w brzuszku:sorry2: aha no i dostałam L4 do 24 lutego i skierowanie do szpitala na 25 lutego, bo wtedy będę już po terminie i chyba będą wtedy wywoływać:dry: no chyba, że wcześniej będzie się coś działo to torba i do szpitala:-D

Buziaczki i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:-)

A to mój brzusio:
Zobacz załącznik 203932Zobacz załącznik 203933

Witaj kochana ale masz brzusio jacie Cię biedulo jak Ty chodzisz?? Będziesz miała co robić na porodówce spory chłopak nie ma co ;-)
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie no i czekamy na wieści :-)buziole :-)

reklama
Ano wiesz jest okazaja sporo zarobić bo jak komuś zależy zrobi wszystko nie patrząc na koszty a oni to wykorzystują :sorry2:
No ja bochaterka stanie w otwarych drzwaich to przecież jak stanie przy kaloryferze przecie w domu :-p
Ja zamawaim we wtorki dostaje w poniedziałek :-)
Aż jestem ciekawa co tam mam ciekawego ;-)
Złodziejstwo.....i tyle...:wściekła/y:
..i choróbsko murowane....:-p:-p
Mi też dość szybko paczki przychodzą....:tak:
To zajrzyj i zaspokój ciekawość ;-);-);-):-D:-D

Złodziejstwo.....i tyle...:wściekła/y:
..i choróbsko murowane....:-p:-p
Mi też dość szybko paczki przychodzą....:tak:
To zajrzyj i zaspokój ciekawość ;-);-);-):-D:-D

Już dawno zaglądam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Czekam na jeszcze jedną paczkę ale dziś pewnie już nie dojdzie tylko jutro a tamta lepsza więcej ciekawych rzeczy ma ;-)

Też jesteś konsultantką?? To już jest nas trzy :-D:-D:-D

Już dawno zaglądam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Czekam na jeszcze jedną paczkę ale dziś pewnie już nie dojdzie tylko jutro a tamta lepsza więcej ciekawych rzeczy ma ;-)

Też jesteś konsultantką?? To już jest nas trzy :-D:-D:-D
Ja jeszcze nie zdążę kurierowi podpisać odbioru, a już wścibiam nosa w karton :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ano też......już ładne lata siedzę w Avon-ie :tak:a i klientek mam duuuużo.....także jest co robić ;-) gorzej jak do pracy w marcu pójdę.....będę musiała rzadziej zamówienia składać :sorry2:

Ja jeszcze nie zdążę kurierowi podpisać odbioru, a już wścibiam nosa w karton :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ano też......już ładne lata siedzę w Avon-ie :tak:a i klientek mam duuuużo.....także jest co robić ;-) gorzej jak do pracy w marcu pójdę.....będę musiała rzadziej zamówienia składać :sorry2:

Dasz radę ja robiłam i byłam w avonie dało się pogodzić. Ja też mam swoje klientki choc jestem dopiero niecały rok w avonie ale obroty czasami mam niezłe. Na święta miałam zamówienie prawie na 1500 zł sama w szoku byłam a pierwsze jakie robiłam to na 900 zł. A teraz róznie raz więcej raz mniej ;-)

Właśnie co z Anecią?? Czemu jej nie ma??

Dasz radę ja robiłam i byłam w avonie dało się pogodzić. Ja też mam swoje klientki choc jestem dopiero niecały rok w avonie ale obroty czasami mam niezłe. Na święta miałam zamówienie prawie na 1500 zł sama w szoku byłam a pierwsze jakie robiłam to na 900 zł. A teraz róznie raz więcej raz mniej ;-)

Właśnie co z Anecią?? Czemu jej nie ma??
Kochana, ja juz pracowałam wcześniej i ciężko było pogodzić to z zamówieniami, bo wiesz.....ja troszkę pracoholiczka jestem.....niestety.....pisałam kiedyś, że wiecznie w biegu byłam i na nic, i na nikogo czasu nie miałam.....więc rozumiesz.....ale mam nadzieję, że jakoś to będzie, najwyżej zmniejszę częstotliwość zamówień i już....:tak:

Kochana, ja juz pracowałam wcześniej i ciężko było pogodzić to z zamówieniami, bo wiesz.....ja troszkę pracoholiczka jestem.....niestety.....pisałam kiedyś, że wiecznie w biegu byłam i na nic, i na nikogo czasu nie miałam.....więc rozumiesz.....ale mam nadzieję, że jakoś to będzie, najwyżej zmniejszę częstotliwość zamówień i już....:tak:

No pewnie zawsze jakieś wyjście się znjadzie :tak:

Dobra kochana wybacz, że Cię zostawię ale lece popakować bo jutro rozwoże więc chce to porobić na spokojnie co by się nie pomylić ;-)

Wpadnę pózniej może jeszcze a Ty uważaj na siebie kochana :****

Anecia, Marta buziam kochane :****

Monia trzymaj się dzielnie mamuniu :-)

No pewnie zawsze jakieś wyjście się znjadzie :tak:

Dobra kochana wybacz, że Cię zostawię ale lece popakować bo jutro rozwoże więc chce to porobić na spokojnie co by się nie pomylić ;-)

Wpadnę pózniej może jeszcze a Ty uważaj na siebie kochana :****

Anecia, Marta buziam kochane :****

Monia trzymaj się dzielnie mamuniu :-)
Ok kochana, miłego pakowania :-D:-D spokojnego dzionka Ci życzę ;-)
Ja z doskoku, bo prasowanko się uśmiecha :zawstydzona/y: i ogarnę chatkę....
Wpadnij później....:nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry