Danula
czekam ciągle czekam.....
DANUŚ, to Ty od razu jutro robisz badania na antyfosfo- ???![]()
No zrobiłabym chce wiedzieć co jest grane i mieć wyniki w ręce

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DANUŚ, to Ty od razu jutro robisz badania na antyfosfo- ???![]()

A leczy...leczy.....już masaż TAO zrobiłAle leniuch jesteś
Kość ogonową niech mężus leczy ;-)
ale masz czytanie
![]()

po prostu nie mam w zwyczaju rzeczom martwym robić foto 

;-)

I to już chyba wszystkie badania co?No zrobiłabym chce wiedzieć co jest grane i mieć wyniki w ręce![]()

A leczy...leczy.....już masaż TAO zrobił
Ano leniuch......po prostu nie mam w zwyczaju rzeczom martwym robić foto
;-)
Jakie myślenie takie czytanie![]()
I to już chyba wszystkie badania co?
To dobrze, zrób koniecznie, są to ważne badania....![]()

Masaż musi być ;-)Ale masz fajnie masażyki i takie tam ;-):-)
No to już wtedy byłyby wszystkie![]()

pełen relax :-)Masaż musi być ;-)pełen relax :-)
To dobrze...a nasionko też robiliście? Bo już nie pamiętam....
Kochana, od nasionek powinno się zacząć.....No ba kto nie lubi masażu ;-)
Nie nie robiliśmy najpierw ja chce zrobić swoje wszystkie jak będzie ok mąż idzie na badanka ;-)

Bo raz, że krótsze i mniej skomplikowane "ewentualne" leczenie, a dwa, że Ty nie musiałabyś robić wszystkich badań i wydawać (nie wiem jak u was) kaskę....

Kochana, od nasionek powinno się zacząć.....Bo raz, że krótsze i mniej skomplikowane "ewentualne" leczenie, a dwa, że Ty nie musiałabyś robić wszystkich badań i wydawać (nie wiem jak u was) kaskę....
No, ale najważniejsze, że zostało ostatnie badanie....
Ale jakbym miała Ci radzić to niech S robi od razu badanie - nie zaszkodzi...![]()

A mój rodzinny nie chciał zlecić tych badań, bo twierdziła, że darmowo to tylko kobiety w ciąży mają........tylko krew, mocz i cukier u niej robiłam, a tarczycowe, prolaktyna...testosteron....toxoplazmoza, chlamydia wsio za kasę....Pogadam jutro z ginkiem zobacze czy jakiś konkretny i zrobimy te badania. Ja na razie nic prawie na nie nie wydaje co się dało rodzinny mi zrobił a od ginka miałam tylko podstawowe. Liczę, że teraz mi powie co i jak i zleci resztę badań![]()

A mój rodzinny nie chciał zlecić tych badań, bo twierdziła, że darmowo to tylko kobiety w ciąży mają........tylko krew, mocz i cukier u niej robiłam, a tarczycowe, prolaktyna...testosteron....toxoplazmowa, chlamydia wsio za kasę....![]()