• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No ba kto nie lubi masażu ;-)

Nie nie robiliśmy najpierw ja chce zrobić swoje wszystkie jak będzie ok mąż idzie na badanka ;-)
Kochana, od nasionek powinno się zacząć.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Bo raz, że krótsze i mniej skomplikowane "ewentualne" leczenie, a dwa, że Ty nie musiałabyś robić wszystkich badań i wydawać (nie wiem jak u was) kaskę....
No, ale najważniejsze, że zostało ostatnie badanie....:tak:
Ale jakbym miała Ci radzić to niech S robi od razu badanie - nie zaszkodzi...:tak:

Kochana, od nasionek powinno się zacząć.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Bo raz, że krótsze i mniej skomplikowane "ewentualne" leczenie, a dwa, że Ty nie musiałabyś robić wszystkich badań i wydawać (nie wiem jak u was) kaskę....
No, ale najważniejsze, że zostało ostatnie badanie....:tak:
Ale jakbym miała Ci radzić to niech S robi od razu badanie - nie zaszkodzi...:tak:

Pogadam jutro z ginkiem zobacze czy jakiś konkretny i zrobimy te badania. Ja na razie nic prawie na nie nie wydaje co się dało rodzinny mi zrobił a od ginka miałam tylko podstawowe. Liczę, że teraz mi powie co i jak i zleci resztę badań :tak:

Pogadam jutro z ginkiem zobacze czy jakiś konkretny i zrobimy te badania. Ja na razie nic prawie na nie nie wydaje co się dało rodzinny mi zrobił a od ginka miałam tylko podstawowe. Liczę, że teraz mi powie co i jak i zleci resztę badań :tak:
A mój rodzinny nie chciał zlecić tych badań, bo twierdziła, że darmowo to tylko kobiety w ciąży mają........tylko krew, mocz i cukier u niej robiłam, a tarczycowe, prolaktyna...testosteron....toxoplazmoza, chlamydia wsio za kasę....:zawstydzona/y:

reklama
A mój rodzinny nie chciał zlecić tych badań, bo twierdziła, że darmowo to tylko kobiety w ciąży mają........tylko krew, mocz i cukier u niej robiłam, a tarczycowe, prolaktyna...testosteron....toxoplazmowa, chlamydia wsio za kasę....:zawstydzona/y:

No co Ty?? To macie lekarza nie zazdroszcze :sorry2:
Ja tylko na tokso i chlamydia od niej reszta od rodzinnego miałam przepisane tak samo jak genetyczne, stwierdził, że nie będe płacić za coś co mi się należy za darmo i pisał bez problemu do tej pory nam kibicuje ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry