• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dobra Kobiałki moje Kochaniutkie ja muszę mykać już, bo
po pierwsze primo: P musi konspekty napisać, a ja kompa zajmuję....
po drugie primo: ciągnie mnie za rękaw z nadzieją, że wytłumacze mu co ma wspólnego koszulka Danusi z ginem (bo się zastanawia) hahahahaha
po trzecie primo: lecim na basen........;-)

:-D:-D:-D:-D
Dziękuję za dzionek i buziam WAS mocno*** i co złego to nie ja :no::no:

reklama
Dobra Kobiałki moje Kochaniutkie ja muszę mykać już, bo
po pierwsze primo: P musi konspekty napisać, a ja kompa zajmuję....
po drugie primo: ciągnie mnie za rękaw z nadzieją, że wytłumacze mu co ma wspólnego koszulka Danusi z ginem (bo się zastanawia) hahahahaha
po trzecie primo: lecim na basen........;-)

:-D:-D:-D:-D
Dziękuję za dzionek i buziam WAS mocno*** i co złego to nie ja :no::no:

To mu wytłumcz bo biedak spać nie będzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Miłego wieczorku kochana :tak:
Dziękuje za towrzystwo sis :*** bużki :***

Wpadłam tylko pożyczyć WAM cudnego dnia - duuużo usmiechu....
Ja być później, zaraz mykam załatwiać ważne sprawy - a jest tego troszku.....:sorry:

DANUŚ, Wiem juz jak to idzie - padłeś, powstań...powerade

power.JPG

:-D:-D:-D:-D:-D BUŹ* sisko moja....na basenie było...hmm....bez-koszulkowo prawie :-D:-D:-D:-D:-D

ANECIU, Ty wiesz...prawda? Buziaki Duszyczko Moja*** i czekam na wieści ;-)oby same dobre...:tak:jak wrócę to opowiem Ci papiochę, jaką walnęłam wczoraj na stacji benzynowej....:baffled::baffled::baffled:
WIOLA, ja widzę, że reklamę nam zrobiłaś na "ciąży po...." :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MADZIA, częściej "żabciu" częsciej :-D:-D:-D:-D:-D
IWONKA, Pani to też już dawno nie było :zawstydzona/y:Pozdrawiam serdecznie......
OLA, IZA, serdecznie ściskam i pozdrawiam :-)
MONIA, Ty nadal w dwu- ?Oj......trzymasz Nas w niecierpliwości Kochana :-ppozdrawiam
MARTUŚ, jak dziś lepiej?Oby.....Co na obiadek wczoraj chinol, a dziś? Hmmm...francuz? :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-DBUŹ*
MAMASÓWKA, KAROLA, buziaki i pozdrowienia :-)

Nie wiem, czy kogoś pominęłam? Jeśli tak to sorka, pozdrawiam serdeczniście........i przesyłam pozytywne fluidki i promyki słoneczka :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry