• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No wiesz.......bo jak to uczniak...to ja bym nie chciała, żeby mi w mojej kaczce gmyrał - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Półgębkiem się uśmiecha i za chiny ludowe nie wiem co mamrocze pod nosem....:-D:-D:-D:-D:-D

No słuchaj na kimś uczyć się musi nie?? A ja tam kaczki nie mam tylko brzoskwinie niech se miąż pomaca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D byle nie ugryzł :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I się nie dowiesz kochana co mamrocze jak mój zaczyna nawet się nie przysłu****e nie ma sensu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No słuchaj na kimś uczyć się musi nie?? A ja tam kaczki nie mam tylko brzoskwinie niech se miąż pomaca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D byle nie ugryzł :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I się nie dowiesz kochana co mamrocze jak mój zaczyna nawet się nie przysłu****e nie ma sensu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak Cię w psitę ugryzie to będziesz wołać Danuś, ale o pomstę do nieba!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Podejrzewam, że cos ze swoim Wackiem ustala, ale jeścio nie wiedzieć co.......szczammmmmmmmmmmmmmmm

Jak Cię w psitę ugryzie to będziesz wołać Danuś, ale o pomstę do nieba!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Podejrzewam, że cos ze swoim Wackiem ustala, ale jeścio nie wiedzieć co.......szczammmmmmmmmmmmmmmm

Dobra więcej o gryzieniu nie pisze bo mam straszne mysli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To ma Wacka i Fredzia???????? :szok::szok: to masz fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak coś z nim ustala nie trudno się domyslić od razu co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry