ewelina28
Dum Spiro Spero...
...że...????a różniemam jednego kolegę w pracy, tak pięknie pachnie że.........................
ucieknę z krzykiem![]()

To my ten krzyk już słyszymy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...że...????a różniemam jednego kolegę w pracy, tak pięknie pachnie że.........................
ucieknę z krzykiem![]()

Plan konspekt musi byc...Tak tak przygotowanie to podstawa![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Czekaj.............daj mi pomyśleć.....
a co mają koszulki z ginem???![]()
(chwilka potem)
O boshe!!!!!!!!!! DANA, czy ja myśle o tym samym co Ty??![]()

koszulka fartuch ginek itd 

kurcze może lepiej nie wiedzieć 

a różniemam jednego kolegę w pracy, tak pięknie pachnie że.........................
ucieknę z krzykiem![]()

lepiej abym się nie znalazła z nim sama w archiwum...że...????
To my ten krzyk już słyszymy![]()

No wiesz mają wiele wspólnegokoszulka fartuch ginek itd
A o czym myślisz??????????kurcze może lepiej nie wiedzieć
Echhh to ja Ci współczuje zapachy i te sprawy echhh biedulo ;-)![]()

Do archiwum to Wasza historia kochana trafi....coby dalsze pokolenia miały co czytać w pracylepiej abym się nie znalazła z nim sama w archiwum![]()

lepiej abym się nie znalazła z nim sama w archiwum![]()

posunęła...................padłammmmmmmmmmmmmmMadzia To byś się do gwałtu-wnych ruchów posunęła....ojj brzmi podejrzanie to posuwanie![]()
Właśnie mnie P poinformował, że znowu jestem prowokatorką tematu zboczonego..........ale że co temat nam zboczył czy jak??![]()
Wierz mi - nie chcesz wiedzieć!!!!
Do archiwum to Wasza historia kochana trafi....coby dalsze pokolenia miały co czytać w pracy![]()

a przy okajzi ginek ma koszulki studenckie

Chłopak by uciekł wystraszony jak bym sie na niego rzuciła wygłodniałaMadzia To byś się do gwałtu-wnych ruchów posunęła....ojj brzmi podejrzanie to posuwanie![]()