• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Czekaj.............daj mi pomyśleć.....
a co mają koszulki z ginem??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
(chwilka potem):-D:-D
O boshe!!!!!!!!!! DANA, czy ja myśle o tym samym co Ty?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No wiesz mają wiele wspólnego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D koszulka fartuch ginek itd :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A o czym myślisz?????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze może lepiej nie wiedzieć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a różnie:-D mam jednego kolegę w pracy, tak pięknie pachnie że.........................
ucieknę z krzykiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Echhh to ja Ci współczuje zapachy i te sprawy echhh biedulo ;-):-D:-D:-D:-D:-D

No wiesz mają wiele wspólnego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D koszulka fartuch ginek itd :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A o czym myślisz?????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze może lepiej nie wiedzieć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Echhh to ja Ci współczuje zapachy i te sprawy echhh biedulo ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Wierz mi - nie chcesz wiedzieć!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
lepiej abym się nie znalazła z nim sama w archiwum:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do archiwum to Wasza historia kochana trafi....coby dalsze pokolenia miały co czytać w pracy :-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie mnie P poinformował, że znowu jestem prowokatorką tematu zboczonego..........ale że co temat nam zboczył czy jak?? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Pewnie jak pkp się wykoleił a nie zboczył nie zna się chłopak a tak przy okazji

POZDRAWIAMY MĘŻA EWELINY no i tu uśmiech szczery :-)

Wierz mi - nie chcesz wiedzieć!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do archiwum to Wasza historia kochana trafi....coby dalsze pokolenia miały co czytać w pracy :-D:-D:-D:-D:-D

Wiem wiem że nie chce wiedzieć toć nie dopytuje się co by jutro jakoś z twarzą poważną być u niego w gabinecie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a przy okajzi ginek ma koszulki studenckie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry