Danula
czekam ciągle czekam.....
i poproś o ksero????![]()
A potem nam pokażesz jak to wygląda z dołu boku i przodu...no wiesz musimy to sprawdzić

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i poproś o ksero????![]()

ja nie chcę nic slyszeć na temat jego Freda

Żeby sie nie okazało, że Fred to Benjamin Blimsien - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeA potem nam pokażesz jak to wygląda z dołu boku i przodu...no wiesz musimy to sprawdzić![]()
Wiedziałam........to ścieram pot z czoła, bo myślałam, że tylko ja te myśli kosmate mam![]()

No wiesz kochana...........Ty możesz nie chcieć, ale on i owszem, więc lepiej na tę ewentualność sie przygotowaćwariatkija nie chcę nic slyszeć na temat jego Freda
![]()

wariatkija nie chcę nic slyszeć na temat jego Freda
![]()
... 

Żeby sie nie okazało, że Fred to Benjamin Blimsien - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Czekaj.............daj mi pomyśleć.....Nie tylko Ty ja jutro po ginku koszulki z szuflady wyciągam to mysli mam bardzo juz kosmate
Madzia a jak tam Twoje mysli???![]()

a różnieNie tylko Ty ja jutro po ginku koszulki z szuflady wyciągam to mysli mam bardzo juz kosmate
Madzia a jak tam Twoje mysli???![]()
mam jednego kolegę w pracy, tak pięknie pachnie że.........................ucieknę z krzykiemNo wiesz kochana...........Ty możesz nie chcieć, ale on i owszem, więc lepiej na tę ewentualność sie przygotować![]()

No wiesz kochana...........Ty możesz nie chcieć, ale on i owszem, więc lepiej na tę ewentualność sie przygotować![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dczekaj.............daj mi pomyśleć.....
A co mają koszulki z ginem??? :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
(chwilka potem):-d:-d
o boshe!!!!!!!!!! Dana, czy ja myśle o tym samym co ty?? :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d