• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana, ja cały czas remontuje, maluje i wykańczam......chcialoby sie od razu, a pewnie, ale niestety nie da się, ale za to jaka satysfakcja, że wsio sammeu sie zrobiło i do wszystkiego samemu sie doszło :tak::tak::tak:

A pewnie, że musimy.....człowiek nie jest taki coby rady nie dał ;-) należy cieszyc się z tego co sie ma i z tego co tu i teraz, nie odwracac się wstecz :tak:Ciesze się, że wszystko w porządku u Ciebie...:-)

To tak jak ja jeszcze nie wszystko mam zrobione powoli wszystko wykańczam ale masz racje jak się samemu wykonczy to jest satysfakcja niesamowita :tak:

tak to jest jak się coś chlapnie a wszesniej nie pomyśli:-) od tej pory jest na mnie obrażony i sam parzy sobie kawę co mi odpowiada:-)

A wiesz czasami tak lepiej usłyszał i masz spokój ;-)
No ale kawe sam robi mówisz?? No to obraza na całego ;-)

To tak jak ja jeszcze nie wszystko mam zrobione powoli wszystko wykańczam ale masz racje jak się samemu wykonczy to jest satysfakcja niesamowita :tak:

A wiesz czasami tak lepiej usłyszał i masz spokój ;-)
No ale kawe sam robi mówisz?? No to obraza na całego ;-)
Powolutku, pomalutku i będzie cycuś - glancuś :-D:-D:-D:-D

MADZIA
, przynajmniej masz jedno zajęcie mniej :-D:-D

Powolutku, pomalutku i będzie cycuś - glancuś :-D:-D:-D:-D

MADZIA, przynajmniej masz jedno zajęcie mniej :-D:-D
dlatego nie narzekam:-D dzisiaj usłyszałam tekst miesiąca, otóż mój adorator pomylił się i nazwał mnie moniką, jak się oburzyłam to swierdził ze mogę być jego żabą moniką od kulfona:szok::szok::szok: nie wiem jak to interpretować:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry