• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Domyślam się mało wszystkiego typowy gościnny bez dodatków mebli półek itp? minimalizacja?
Typowy salon.....stoi tylko niska długa półka pod tv, nad nią wisząca....i z boku 3 wąskie zawieszone.....i narożna kanapa....i oczywiście ława...i to wszystko.....nawet dywanu niet :no: ale dywanu to ja akurat nie chciałam :-D:-D:-D a no i oczywiście kino....ale to to mało istotne....ale wiesz o co mi chodzi - najwazniejsze....;-)

reklama
Cześć laski

Ale krzyczysz widać, że Ci lepiej :-D:-D:-D:-D

Madzia szalona kobietko :-) fajnie Cię widzieć taką zadowoloną korzystaj i baw się ;-) aż Ci zazdroszczę tych imprzez weż mnie na jakąś ze sobą ;-):-D:-D:-D
Kochana to wsiadaj na miotłe i w piatek widzę Cię w Łodzi, trzeba uczcić ostatni weekend karnawału:-)

Cos takiego sis*** tylko, że fronty czarne z połyskiem....

palermo%20A.jpg

wię ta półka by mi fajnie pasowała, nie????

Typowy salon.....stoi tylko niska długa półka pod tv, nad nią wisząca....i z boku 3 wąskie zawieszone.....i narożna kanapa....i oczywiście ława...i to wszystko.....nawet dywanu niet :no: ale dywanu to ja akurat nie chciałam :-D:-D:-D a no i oczywiście kino....ale to to mało istotne....ale wiesz o co mi chodzi - najwazniejsze....;-)

Tak myslałam że to coś takiego :tak: ale taka półeczka byłaby git jest świetna nietypowa :tak:
No to ja odwrotnie ja lubie kąty zastawiać dostawiać itp :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak myslałam że to coś takiego :tak: ale taka półeczka byłaby git jest świetna nietypowa :tak:
No to ja odwrotnie ja lubie kąty zastawiać dostawiać itp :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja kochana musze mieć przestrzeć, bo inaczej się duszę normalnie.......żadnych półek, póleczek, stoliczków.....dostawek itp.itd. Tylko to...co mi niezbędne....reszta aut :-D:-D:-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry