ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kochana ja ostatnio taka narożną to widziałam w katalogu KDC...Wiesz albo rogowa znaczy do rogu takie odkryte albo wieszane zakryte też do rogu coś w tym stylu nie na alegro jeszcze nie teraz zerkam na jyska

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja ostatnio taka narożną to widziałam w katalogu KDC...Wiesz albo rogowa znaczy do rogu takie odkryte albo wieszane zakryte też do rogu coś w tym stylu nie na alegro jeszcze nie teraz zerkam na jyska

Kochana ja ostatnio taka narożną to widziałam w katalogu KDC...![]()

Albo:
Półka narożna NAJWIĘKSZA NA ALLEGRO (910995963) - Aukcje internetowe Allegro
PÓŁKA NAROŻNA od meble-dekor (913066252) - Aukcje internetowe Allegro
do pokoju to ma być półka czy gdzie?

Typowe dla KDC......ja tez kiedy cos chce od nich to wiecznie nie ma....Wiem ja też widziałam i taką chciałama le jak na razie jest to produkt nie dostępny bo już lukałam na to
O tym mówisz? "Regał narożny "Londyn"" - Sklep internetowy KDC.pl. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...

Dokładnie o tej...Wiem ja też widziałam i taką chciałama le jak na razie jest to produkt nie dostępny bo już lukałam na to
O tym mówisz? "Regał narożny "Londyn"" - Sklep internetowy KDC.pl. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...

Typowe dla KDC......ja tez kiedy cos chce od nich to wiecznie nie ma....![]()
Dokładnie o tej...![]()
Zbyt dużo klientów a za mało na magazyniePowiem Ci , że szlak mnie trafia ile rzeczy już zamówionych nie przychodzi bo okazuje się, że nie ma to po co dają do katalogu jak nie mogą nastarczyć już na dzień dobry?? Echhh

dlatego juz od nich nie zamawiam, no chyba, że książki, bo one zawsze są