Danula
czekam ciągle czekam.....
Fajna ale za duża nie wejdzie mi w róg

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A pewnie......I tą chciałam powiesić a pod jakiś fajny kosz na pranie by mi wszedł...wiesz chyba zoriętuje się w obi ile mnie wyniesie zrobienie tego samemu dechy nie są drogie potną i okleją mi na miejscu a skręcić to nie filozofia

Aaaaa widzisz....to na wymiar jedynie musisz.....bo tak to ciężko z rogowymi....wiem cos o tym.....Fajna ale za duża nie wejdzie mi w róg![]()

A pewnie......
Szkoda, że bliżej nie mieszkasz to bys zagadała z moim papą, on by Ci zrobił jaką chcesz...;-)![]()

Aaaaa widzisz....to na wymiar jedynie musisz.....bo tak to ciężko z rogowymi....wiem cos o tym.....![]()

Pozdrów mamcię ;-)No kurcze szkoda jak ktoś zrobi na wymiar jest lepiej bo masz jaką chcesz
Dokładnie
z/w mama dzwoni :-)
Pozdrów mamcię ;-)

dzwoni gada a za chwile nie mogę z Tobą rozmawiać bo mam mleko na gazie i mi wykipi to cześć 

Dziękować....:-)Pozdrowiłam ona też pozdrawia serdecznie :-)
No już pogadały że hohohodzwoni gada a za chwile nie mogę z Tobą rozmawiać bo mam mleko na gazie i mi wykipi to cześć
![]()

To sobie pogadałyście faktycznie, aparatka 

ale P nie chcieć...Dziękować....:-)
To sobie pogadałyście faktycznie, aparatka
Ja się zastanawiam nad ta półką do salonu...
![]()
ale P nie chcieć...

Bo on nie chce żadnych półek, dodatków itp. w salonie.....No aparatka
Świetna jest a czemu P jej nie chce?

Bo on nie chce żadnych półek, dodatków itp. w salonie.....
...bo wiesz ja mam salon zrobiony na taki "surowy styl" - nie wiem czy będziesz wiedziec o co mi chodzi (?)![]()
![]()