• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Może zajęta czy cuś....:zawstydzona/y: ale martwię się o nią....a jeszcze wczoraj do mnie pisała...ech...mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze....:zawstydzona/y:

a pisała dobrze czy zle?
Wiesz jak to jest może fona gdzieś zostawiła wiesz, że ona zakręcona troszku a często jej się zdarzało nie bywać na bb w poniedzialki więc może coś załatwia albo co...jutro będzie zobaczysz

MAM SMS WSIO OK JEŻDZIE DLATEGO NIE ODBIERA :-)

a pisała dobrze czy zle?
Wiesz jak to jest może fona gdzieś zostawiła wiesz, że ona zakręcona troszku a często jej się zdarzało nie bywać na bb w poniedzialki więc może coś załatwia albo co...jutro będzie zobaczysz

MAM SMS WSIO OK JEŻDZIE DLATEGO NIE ODBIERA :-)
Ano wiem.....jak to jest.....sama czesto zostawiam tel np. pod poduszką a potem 3 dni szukam :-D:-D:-D:-D
Mnie też odpisała!!! No....teraz jestem spokojniejsza....ale tylko tyci ;-)

Ano wiem.....jak to jest.....sama czesto zostawiam tel np. pod poduszką a potem 3 dni szukam :-D:-D:-D:-D
Mnie też odpisała!!! No....teraz jestem spokojniejsza....ale tylko tyci ;-)

No widzisz więc dobrze to rozmumiesz ;-)
Oj spokojnie jak coś nie tak odezwie się do Ciebie na pewno teraz nic jej nie ma więc nie martw się na zapas ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry