ewelina28
Dum Spiro Spero...
No, ale chłopa nie przekonasz, nie? :-No kochana kto by odmówił takiemu zaproszeniu :-)
Witaj Madziu
Ojjj sis*** pieknie by pasowała![]()

muszę jakiegoś podstępu użyć....;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No, ale chłopa nie przekonasz, nie? :-No kochana kto by odmówił takiemu zaproszeniu :-)
Witaj Madziu
Ojjj sis*** pieknie by pasowała![]()

muszę jakiegoś podstępu użyć....;-)Wreszcie Was złapałam:-) co u was wszystko dobrze?

A wiesz....raz lepiej, raz gorzej, ale jakoś się pcha ten wózek do przodu ;-)Wreszcie Was złapałam:-) co u was wszystko dobrze?
Ja kochana musze mieć przestrzeć, bo inaczej się duszę normalnie.......żadnych półek, póleczek, stoliczków.....dostawek itp.itd. Tylko to...co mi niezbędne....reszta aut;-)
No, ale chłopa nie przekonasz, nie? :--
-( a ja na nia choruję już 3 miesiące...
muszę jakiegoś podstępu użyć....;-)
MY tylko przytulna sypialnie sobie urządziliśmyA widzisz to ja lubie tu półeczka tam coś ale też nie za dużo tak...lubie jak mieszkanie jest przytulne....zresztą kazy lubi co innego ;-)
Przekonasz prezkonasz musisz coś wymyslić ;-)

z oczywistych względów ;-)

ale wsio pomalutku, z czasem,,,,Oj dawnoBo my czekamy na Ciebie ;-):-)
U nas dobrze ale Ty pisz co u Ciebie boże jak my dawno nie rozmawiałyśmy![]()
u mnie totalne wariactwo, cały styczeń przeimprezowałam ale było super no i ten piątek
masakra, ale było warto:-)
należało mu się:-) ale o podwyżce mogę pomarzyć
MY tylko przytulna sypialnie sobie urządziliśmyz oczywistych względów ;-)
Muszę przekonac........on niech sobie garaż urządza, a ja resztęale wsio pomalutku, z czasem,,,,
ale znajdziesz jakis sposób wierzę w Ciebie ;-)Ewelinko musimy pchać ten wózek bo nikt inny za nas tego nie zrobi:-) u mnie ok i mam nadzieję że już tak zostanie, cieszę się z tego co mam.A wiesz....raz lepiej, raz gorzej, ale jakoś się pcha ten wózek do przodu ;-)
A u Ciebie?
Oj dawnou mnie totalne wariactwo, cały styczeń przeimprezowałam ale było super no i ten piątek
masakra, ale było warto:-)
w pracy nawet ok, w złości powiedzialam kilka zdań na temat mojego szefa bo glupia nie sprawdziłam czy jest u siebie w gabinecie i wszystko słyszałnależało mu się:-) ale o podwyżce mogę pomarzyć
![]()

baw się baw pewnie już koniec karnawału więc korzystaj ;-)

Kochana, ja cały czas remontuje, maluje i wykańczam......chcialoby sie od razu, a pewnie, ale niestety nie da się, ale za to jaka satysfakcja, że wsio sammeu sie zrobiło i do wszystkiego samemu sie doszłoNa gwałt nie mozna efekt będzie przeciwny wycofa się od razuale znajdziesz jakis sposób wierzę w Ciebie ;-)
A sypialnie to ja jeszcze nawet nie zaczęłam uzbieram kaskę potem remont, wymiana parapetu, malowanie, wymiana mebli itp ;-)

A pewnie, że musimy.....człowiek nie jest taki coby rady nie dał ;-) należy cieszyc się z tego co sie ma i z tego co tu i teraz, nie odwracac się wsteczEwelinko musimy pchać ten wózek bo nikt inny za nas tego nie zrobi:-) u mnie ok i mam nadzieję że już tak zostanie, cieszę się z tego co mam.
Ciesze się, że wszystko w porządku u Ciebie...:-)