• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Pewnie jak pkp się wykoleił a nie zboczył nie zna się chłopak a tak przy okazji

POZDRAWIAMY MĘŻA EWELINY no i tu uśmiech szczery :-)

Wiem wiem że nie chce wiedzieć toć nie dopytuje się co by jutro jakoś z twarzą poważną być u niego w gabinecie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a przy okajzi ginek ma koszulki studenckie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
P pozdrawia z całkiem poważna miną :happy2:
Że co ma??? :-D:-D:-D:-D DANA, Ty sie dowiedz ile on ma lat co?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:baffled:

P pozdrawia z całkiem poważna miną :happy2:
Że co ma??? :-D:-D:-D:-D DANA, Ty sie dowiedz ile on ma lat co?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:baffled:

No kurcze nie daj mu czytać bo się chłopak w życiu nie uśmiechnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A po co mi ta wiedza?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Student jest?? Jest !!! więc jakie ma koszulki?? No przecież że studenckie czyli swoje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Padleś-powstań-power......cos tam...nigdy nie pamietam...:-D:-D:-D

Ja też nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No kurcze nie daj mu czytać bo się chłopak w życiu nie uśmiechnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A po co mi ta wiedza?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Student jest?? Jest !!! więc jakie ma koszulki?? No przecież że studenckie czyli swoje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wiesz.......bo jak to uczniak...to ja bym nie chciała, żeby mi w mojej kaczce gmyrał - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Półgębkiem się uśmiecha i za chiny ludowe nie wiem co mamrocze pod nosem....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry