Danula
czekam ciągle czekam.....
posunęła...................padłammmmmmmmmmmmmm
Wstań powiedz nie jestem sam.....czy wolisz powera??

Chłopak by uciekł wystraszony jak bym sie na niego rzuciła wygłodniała![]()
Albo by Cię wykończył

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
posunęła...................padłammmmmmmmmmmmmm

Chłopak by uciekł wystraszony jak bym sie na niego rzuciła wygłodniała![]()

P pozdrawia z całkiem poważna minąPewnie jak pkp się wykoleił a nie zboczył nie zna się chłopak a tak przy okazji
POZDRAWIAMY MĘŻA EWELINY no i tu uśmiech szczery :-)
Wiem wiem że nie chce wiedzieć toć nie dopytuje się co by jutro jakoś z twarzą poważną być u niego w gabineciea przy okajzi ginek ma koszulki studenckie
![]()

DANA, Ty sie dowiedz ile on ma lat co?? 

Padleś-powstań-power......cos tam...nigdy nie pamietam...Wstań powiedz nie jestem sam.....czy wolisz powera??
Albo by Cię wykończył![]()

Albo wręcz przeciwnie......wzywaliby strażaków do ugaszenia pożaru WZNIECONEGOChłopak by uciekł wystraszony jak bym sie na niego rzuciła wygłodniała![]()

marze o tymWstań powiedz nie jestem sam.....czy wolisz powera??
Albo by Cię wykończył![]()

Mówi, że nie czyta, ale odwzajemnia pozdrowieniamarze o tym
POZDRAWIAM MEŻA EWELINY:-)

P pozdrawia z całkiem poważna miną
Że co ma???DANA, Ty sie dowiedz ile on ma lat co??
![]()

Padleś-powstań-power......cos tam...nigdy nie pamietam...![]()

marze o tym
POZDRAWIAM MEŻA EWELINY:-)

Mówi, że nie czyta, ale odwzajemnia pozdrowienia![]()

No wiesz.......bo jak to uczniak...to ja bym nie chciała, żeby mi w mojej kaczce gmyrał - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeNo kurcze nie daj mu czytać bo się chłopak w życiu nie uśmiechnie
A po co mi ta wiedza??
Student jest?? Jest !!! więc jakie ma koszulki?? No przecież że studenckie czyli swoje
Ja też nie![]()

padłamNo wiesz.......bo jak to uczniak...to ja bym nie chciała, żeby mi w mojej kaczce gmyrał - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Półgębkiem się uśmiecha i za chiny ludowe nie wiem co mamrocze pod nosem....![]()