Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cezsc Wiolka, czesc Martus :-)
w sobotę dowiedziałam się że moja najlepsza psiapsiółka jest w ciąży![]()

Zmykam robić obiadek :-)
Miłego dnia papa

no i jak ten STUDENT
młody?
a wiek...hmm trudno stwierdzić może mieć zarówno 26 lat jak i 34 ale wydaje mi się, że po 30. Rzeczowy i konkretny takich lekarzy lubię i na pewno będe tam częstym gościem 

To sie okaże....Witaj..
Ale to dobrze, czy źle?
;-)
W końcu dziś dzień pizzy - ponoć, w radio słyszałam....SIS powodzonka
dzis to WLOCH na obiadek) znaczy sie PIZZA :-):-):-)

Fajno!!!!!cezsc Wiolka, czesc Martus :-)
w sobotę dowiedziałam się że moja najlepsza psiapsiółka jest w ciąży![]()
Pozdrów mamcię ;-)jade do mamy... postaram sie pozniej zagladnac![]()
Kochana ja też mam toksoplazmozę przebytą lecz nieaktywną - teraz będziesz musiała to kontrolować (IgG i IgM - poziomy)....a chlamydia to bardzo uciążliwa choroba.....razem będziecie się leczyc...niestety to proces dość długi.....i mam nadzieję, że póki nie wyleczycie to staranka na boku??????Najważniejsze, że wiecie co i jak......Witajcie laski
Jestem po wizycie u gina facet super konkretny takich lubie.
No i okazało się, że mam chalmedię i toksoplazmę. Muszę zrobić badanie na awidność tokso ale nie wiem gdzie cholerka nie mogę znaleść żądnego adresu w katowicach
Chlamedie już będziemy leczyć jak będzie wynik z tokso z tego awidność to możemy zaczynać staranka ;-)
To sie okaże....
W końcu dziś dzień pizzy - ponoć, w radio słyszałam....
Fajno!!!!!
Pozdrów mamcię ;-)
Kochana ja też mam toksoplazmozę przebytą lecz nieaktywną - teraz będziesz musiała to kontrolować (IgG i IgM - poziomy)....a chlamydia to bardzo uciążliwa choroba.....razem będziecie się leczyc...niestety to proces dość długi.....i mam nadzieję, że póki nie wyleczycie to staranka na boku??????Najważniejsze, że wiecie co i jak......

A w ogóle to Dzień Bry.....
Kochana ale sam antybiotyk nie pomoże, po nim należałoby badanie powtórzyć, bo niewyleczona chlamydia na prawdę szkodzi i Tobie i dziecku - nie chcę Cię straszyć kochana, ale wstrzymałabym się ze starankami dopóki wynik z chlamydii będzie "czysty"....Witaj kochana
Jaką reklamę nam robi??
Już mam antybityki dla mnie i S ale tylko na 5 dni i jakieś czopki potem kontrolnie robie badania.
A staranka powiedział, że w kolejnym cyklu możemy zacząć
Jak tylko zrobię te na tokso i resztę on juz będzie miał pod kontrolą. Kazał mi brać już acard i folik i jak się tylko pokażą dwie II do niego po leki i kontrolę ;-)
Na tokso w katowicach już jestem umówiona na poniedziałek :-)
Bry dzień wogóle :-)