• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Kochana ale sam antybiotyk nie pomoże, po nim należałoby badanie powtórzyć, bo niewyleczona chlamydia na prawdę szkodzi i Tobie i dziecku - nie chcę Cię straszyć kochana, ale wstrzymałabym się ze starankami dopóki wynik z chlamydii będzie "czysty"....

Nie straszysz mnie ja to wiem i właśnie po tych wynikach zobaczymy co dalej więc spokojnie wsio mi powiedział. Narazie badania i wyniki a potem mi powie kiedy mozna zaczać :tak:

reklama
noooo wrocilam :):):):)

Danusiu dobrze ze pan Student sie spisal i wiecie przynajmniej na czym stoicie teraz tylko zaczac leczenie :*

ja ogarnelam chatke za chwile klade malego i sama musze chwilke odpoczac ;)

Ewelinka :* cumolki :*

Nie straszysz mnie ja to wiem i właśnie po tych wynikach zobaczymy co dalej więc spokojnie wsio mi powiedział. Narazie badania i wyniki a potem mi powie kiedy mozna zaczać :tak:
To dobrze, bo wiesz temat mi dośc znany, bo moja kumpela z małżem leczyli sie przez pół roku na chlamydię.....:zawstydzona/y: ale dziś cieszą się dzidzią zdrowiutką..

noooo wrocilam :):):):)

Danusiu dobrze ze pan Student sie spisal i wiecie przynajmniej na czym stoicie teraz tylko zaczac leczenie :*

ja ogarnelam chatke za chwile klade malego i sama musze chwilke odpoczac ;)

Ewelinka :* cumolki :*

Cześć mamuniu :-)
Tak pan student się spisał :tak:

To dobrze, bo wiesz temat mi dośc znany, bo moja kumpela z małżem leczyli sie przez pół roku na chlamydię.....:zawstydzona/y: ale dziś cieszą się dzidzią zdrowiutką..

No ja też na to liczę tak, że już leczenie zaczynamy i potem zobaczymy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry