• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to proszę...

2762092621_13c8c5e03a.jpg

Mmmm pychotka :-) ja lubiłam też kiedyś były takie kruche...też pyszne bardzo :tak:

reklama
Dziś sukces bo udalo mu się teraz ale ciekawe co znowu będzie wieczorem bo dwa razy dziennie mamy i czopki i antybiotyk :tak:

no z chlopami to gorzej jak z dziecmi... ja toma to nawet ze smarowaniem mascia musialam pilnowac bo sam nigdy by na to nie wpadl ;) przekona sie ze to dla waszego dobra zacisnie zeby i nie ma wyjscia

no z chlopami to gorzej jak z dziecmi... ja toma to nawet ze smarowaniem mascia musialam pilnowac bo sam nigdy by na to nie wpadl ;) przekona sie ze to dla waszego dobra zacisnie zeby i nie ma wyjscia

I to chyba do niego dotarło, że trzeba i koniec musimy oboje żeby był efekt...spojrzenie zbitego psa wziął poszedł i wrócił "nabity" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale kruchych nie pocjągniesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tylko pocjjjągnął...hahahahhahahhaa

No fakt ale jak się fajnie rozpadają jak ugryziesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry