• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

I to chyba do niego dotarło, że trzeba i koniec musimy oboje żeby był efekt...spojrzenie zbitego psa wziął poszedł i wrócił "nabity" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No fakt ale jak się fajnie rozpadają jak ugryziesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
"Nabity" - padłammmmmmmmmmmmmmm.........Sztywny Pal Azji :rofl2:
Ja jednak wolę ciągutki...nie lubię jak coś rozpada mi się w ustach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
"Nabity" - padłammmmmmmmmmmmmmm.........Sztywny Pal Azji :rofl2:
Ja jednak wolę ciągutki...nie lubię jak coś rozpada mi się w ustach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja tam lubię jak jest sztywny pal....Azji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie lubisz jak sie rozpada?? Kochana nie wiesz co tracisz raz spróbujesz i nie przestaniesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ona chyba miała na myśli kloca a nie krówkę???? :sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
To jak?Kupujesz? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto weź i dla mnie z kilo:laugh2:

No na pewno kloca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie ma sprawy...tylko kilo?? jesteś pewna?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja tam lubię jak jest sztywny pal....Azji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie lubisz jak sie rozpada?? Kochana nie wiesz co tracisz raz spróbujesz i nie przestaniesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No na pewno kloca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie ma sprawy...tylko kilo?? jesteś pewna?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale kochana skoro lubisz Sztywnego Pala Azji to kruchośc mi tu nie pasuje!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja nie lubić :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No może dwa kila....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry