• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
JOŁ WOMEN!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Historia:
Wyjazd na basen. Trzeba zatankować. Podjeżdżamy na stację....staję między 95 a LPG....pan podchodzi pyta: " Gdzie lejemy"....co ja na to???? "W drugą dziurę".....:zawstydzona/y: po czym dodałam "gaz".......
Myślałam, że P padnie ze śmiechu......ale dumna wsiadłam do auta udając że nic sie nie stało....:-D:-D:-D:-D:-D

:-D

Se nie zaginęła i nie przypaliła tylko męża nakarmiła a za chwile wypchnie go za drzwi co by do pracy poszedł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

łomatko... :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :-)

:-D

JOŁ WOMEN!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Historia:
Wyjazd na basen. Trzeba zatankować. Podjeżdżamy na stację....staję między 95 a LPG....pan podchodzi pyta: " Gdzie lejemy"....co ja na to???? "W drugą dziurę".....:zawstydzona/y: po czym dodałam "gaz".......
Myślałam, że P padnie ze śmiechu......ale dumna wsiadłam do auta udając że nic sie nie stało....:-D:-D:-D:-D:-D

padłam.... dopiero co usiadłam na fotelu i juz glebę zaliczyłam :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry