ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ojej........chciałabym to poczuć......ooooo zaczelysmy gadac o Franku i teraz biedak ma czkawke![]()

Ugłaszcz od ciotki.....a w ogóle cukru mu cukru

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej........chciałabym to poczuć......ooooo zaczelysmy gadac o Franku i teraz biedak ma czkawke![]()

Dobrze skopiowałam?????kurcze taka fajna pogoda dzis u nas wyszlabym poganiac z Kacprem ale musze czekac na przesylki z Avonu nie mam pojecia o ktorej beda![]()

ledwo się połapałam co komu....
Ojej........chciałabym to poczuć......
Ugłaszcz od ciotki.....a w ogóle cukru mu cukru![]()

Dobrze skopiowałam?????
Ja dostałam w sobotę.....2 wielkie kartony!ledwo się połapałam co komu....
![]()

Jak jesz chińczyki to sie nie dziw że ma czkawkę jak sie nałykał ;-)heheh ja mu mwie zeby oddech wstrzymal
rekordzista w czkawkach byl Kacper mial ja odkad pamietampotrafil tak caly dzien
juz wyglaskany)

A może masz kochana zablokowane czy coś.....heheh chyba taknie wiem bo ja nadal na NK nie moge wejsc.... dziwne to bo sa trony ktore nie chca mi wchodzic do siebie na poczte tez nie moge wejsc nie wiem co jest grane
![]()

Ooooooo......sama się zaciekawiłam.....a to w którym katalogu będzie?ja czekam bo sobie zamowilam nowy perfum ktorego jeszcze nie ma w katalogu spodobal mi sie ... reklamowac go bedzie MONICA z Frendsow![]()
A może masz kochana zablokowane czy coś.....![]()