• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Oj, to sie napracowałaś....:-D:-D:-D
Nie widziałam tego filmu.....
Ja walczę z pościelą - nienawidzę prasować :no:

No wiesz bardziej się spociłam niż napracowałam, przelewy to dla mnie wyzwanie psychiczne jak widzę jak dzień po wypłacie wszystko mi z kąta znika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To serial ale fajny lubię go :-)
Ja pościeli też nie lubię prasować :sorry:

No wiesz bardziej się spociłam niż napracowałam, przelewy to dla mnie wyzwanie psychiczne jak widzę jak dzień po wypłacie wszystko mi z kąta znika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To serial ale fajny lubię go :-)
Ja pościeli też nie lubię prasować :sorry:
Ja zawsze płacę na poczcie - przecież uwielbiam stać w mega kolejkach i użerać sie z babką z okienka, nie? :-D:-D:-D:-D:-D Też wręcz uwielbiam ten dzień, zamiast dzień zapłaty winien się nazywać - dzień zagłady....:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D
Nie widzieć tego serialu - ja nie oglądać żadnych seriali, bo zaden nie jest adekwatny humorem do tych które niegdyś oglądać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz prześcieradło...Pytam - po co je prasować, skoro za moment będzie wymiętolone????:-D:-D:-D:-D

Ja zawsze płacę na poczcie - przecież uwielbiam stać w mega kolejkach i użerać sie z babką z okienka, nie? :-D:-D:-D:-D:-D Też wręcz uwielbiam ten dzień, zamiast dzień zapłaty winien się nazywać - dzień zagłady....:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D
Nie widzieć tego serialu - ja nie oglądać żadnych seriali, bo zaden nie jest adekwatny humorem do tych które niegdyś oglądać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz prześcieradło...Pytam - po co je prasować, skoro za moment będzie wymiętolone????:-D:-D:-D:-D

Co Ty ja na poczcie nie płacę już lata wszystko przez internet swoje i mamy :tak: tylko czynsz w administracji :tak: Ale skoro tak to uwielbiasz nie ma innej możliwości tylko lecieć do okienka na poczcie do najbardziej przyjemnej pani :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet nie mów :sorry: dziś wypłata i już dziś jestem przed wypłatą znowu :sorry:
A ja ten oglądać jest o samych babkach na ranczu pracujących no i paru facetach ale fajny :tak:
No ja też pytam...po cholerkę je prasujesz?? :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Co Ty ja na poczcie nie płacę już lata wszystko przez internet swoje i mamy :tak: tylko czynsz w administracji :tak: Ale skoro tak to uwielbiasz nie ma innej możliwości tylko lecieć do okienka na poczcie do najbardziej przyjemnej pani :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet nie mów :sorry: dziś wypłata i już dziś jestem przed wypłatą znowu :sorry:
A ja ten oglądać jest o samych babkach na ranczu pracujących no i paru facetach ale fajny :tak:
No ja też pytam...po cholerkę je prasujesz?? :-D:-D:-D:-D:-D
Ja wolę na poczcie......ale tylko dlatego, że mój szwagier miał raz taaakie przeboje z przelewami przez internet, że ja od tego z daleka.....długa historia ale suma sumarum stracił grubą kasę....więc rozumiesz, wolę na poczcie.....;-)
Oooo...babiniec i paru facetów - no no no ciekawie się zapowiada :-D:-D:-D:-D
Sama nie wiem po co prasuję? To chyba moje małe "zboczenie", wsio musi byś uprasowane, nawet skarpetki...:sorry::-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry