Danula
czekam ciągle czekam.....
Podrzucić możesz....![]()
Ale do prasowania moja droga do prasowania

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podrzucić możesz....![]()

Co mówiłaś?????????????????????? Nie słyszę!!Ale do prasowania moja droga do prasowania![]()

Co mówiłaś?????????????????????? Nie słyszę!!
![]()

Co???????????????????????????Ja Ci dam nie słyszę![]()

Co???????????????????????????
Co porabiasz?
Oj, to sie napracowałaś....Zrobiłam część przelewów a teraz zerkam na film "córki McLeoda" na 2 programie :-)

Oj, to sie napracowałaś....
Nie widziałam tego filmu.....
Ja walczę z pościelą - nienawidzę prasować![]()

Ja zawsze płacę na poczcie - przecież uwielbiam stać w mega kolejkach i użerać sie z babką z okienka, nie?No wiesz bardziej się spociłam niż napracowałam, przelewy to dla mnie wyzwanie psychiczne jak widzę jak dzień po wypłacie wszystko mi z kąta znika
To serial ale fajny lubię go :-)
Ja pościeli też nie lubię prasować![]()

Też wręcz uwielbiam ten dzień, zamiast dzień zapłaty winien się nazywać - dzień zagłady....

Ja zawsze płacę na poczcie - przecież uwielbiam stać w mega kolejkach i użerać sie z babką z okienka, nie?Też wręcz uwielbiam ten dzień, zamiast dzień zapłaty winien się nazywać - dzień zagłady....
Nie widzieć tego serialu - ja nie oglądać żadnych seriali, bo zaden nie jest adekwatny humorem do tych które niegdyś oglądać
Teraz prześcieradło...Pytam - po co je prasować, skoro za moment będzie wymiętolone????![]()
tylko czynsz w administracji
Ale skoro tak to uwielbiasz nie ma innej możliwości tylko lecieć do okienka na poczcie do najbardziej przyjemnej pani 

nawet nie mów
dziś wypłata i już dziś jestem przed wypłatą znowu 

Ja wolę na poczcie......ale tylko dlatego, że mój szwagier miał raz taaakie przeboje z przelewami przez internet, że ja od tego z daleka.....długa historia ale suma sumarum stracił grubą kasę....więc rozumiesz, wolę na poczcie.....;-)Co Ty ja na poczcie nie płacę już lata wszystko przez internet swoje i mamytylko czynsz w administracji
Ale skoro tak to uwielbiasz nie ma innej możliwości tylko lecieć do okienka na poczcie do najbardziej przyjemnej pani
nawet nie mów
dziś wypłata i już dziś jestem przed wypłatą znowu
A ja ten oglądać jest o samych babkach na ranczu pracujących no i paru facetach ale fajny
No ja też pytam...po cholerkę je prasujesz??![]()