• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Przepis zanotowany ,ale będe eksperymentować :tak:dzięki
No to ja sie powoli ubieram skarpetki.....................................gacie................................................................................podkoszulka...................................................
rajtki............................................................................................................................................................................
spodnie...........................................................................................................................................................
bluzka................................................................................................i obierać pyry jak mi sie nie chce zasiedziałam sie najgorzej sie zasiedzieć:zawstydzona/y:i kawa najpierw
A cyckonosza nie ubierasz??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oby "lasagne" Ci wyszła ;-)

No właśnie tak mi mało było coś mnie u góry:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, oj bo jak mnie przed @ nie bolą teraz to myśle ,że ich nie ma:-D:-D:-D:-D:-D, już ząłożyłam taki puschap co to wygląda jakby cycki w nim były bo tak naprawde to ich ni ma:-D:-D

No właśnie tak mi mało było coś mnie u góry:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, oj bo jak mnie przed @ nie bolą teraz to myśle ,że ich nie ma:-D:-D:-D:-D:-D, już ząłożyłam taki puschap co to wygląda jakby cycki w nim były bo tak naprawde to ich ni ma:-D:-D

Najważniejszy efekt!!! :-D:-D:-D:-D

PO starszej SIOSTRZE rzecz jasna:-D:-D:-D
ogon tez czasem prywatnosci potrzebuje:-D:-D:-D:-D:-D
siurammmmmmmm:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W rzeczy samej :-D:-D:-D
Tam prywatności i tak wiecznie rzep na nim :-D:-D:-D:-D
Wanienkę?

reklama
Mnie też miło i śmiesznie...
Chłop się na mnie gapi jak nienormalny...siedzę przed tym kompem i się śmieje jak głupi do sera. Pomyśli że nienormalną babę ma w domu i wygoni...na szczęście jeszcze nie ma w chałpie pogrzebacza.
U nas w domach to norma - nasze chłopy się już przyzwyczaili..nie MARTA??? :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry