rudzia789
szczęściara
No jak to????
Toż to ważna persona w tym temacie![]()
Fredzio nich na warcie STOI sprzodu

i do tylca niech sie nie wtranca

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jak to????
Toż to ważna persona w tym temacie![]()

i do tylca niech sie nie wtranca

A cyckonosza nie ubierasz???Przepis zanotowany ,ale będe eksperymentowaćdzięki
No to ja sie powoli ubieram skarpetki.....................................gacie................................................................................podkoszulka...................................................
rajtki............................................................................................................................................................................
spodnie...........................................................................................................................................................
bluzka................................................................................................i obierać pyry jak mi sie nie chce zasiedziałam sie najgorzej sie zasiedzieći kawa najpierw

Bo ja już teraz tylko pogrzebacze widzę...chyba to nikogo nie dziwi. Aneta

Bynajmniej............po kims to mam![]()

Toż on zawsze z przodu STOIFredzio nich na warcie STOI sprzodui do tylca niech sie nie wtranca
![]()

ale ogon swój widzieć musi nie?!!!! Padłammmmmmmmmmm 

, oj bo jak mnie przed @ nie bolą teraz to myśle ,że ich nie ma

, już ząłożyłam taki puschap co to wygląda jakby cycki w nim były bo tak naprawde to ich ni ma

Bynajmniej............
Toż on zawsze z przodu STOIale ogon swój widzieć musi nie?!!!! Padłammmmmmmmmmm
![]()

Mnie też miło i śmiesznie...Milo nam AnetkaMarta z tej strony
![]()
No właśnie tak mi mało było coś mnie u góry, oj bo jak mnie przed @ nie bolą teraz to myśle ,że ich nie ma
, już ząłożyłam taki puschap co to wygląda jakby cycki w nim były bo tak naprawde to ich ni ma
![]()

PO starszej SIOSTRZE rzecz jasna
ogon tez czasem prywatnosci potrzebuje
siurammmmmmmm![]()

Mnie też miło i śmiesznie...
Chłop się na mnie gapi jak nienormalny...siedzę przed tym kompem i się śmieje jak głupi do sera. Pomyśli że nienormalną babę ma w domu i wygoni...na szczęście jeszcze nie ma w chałpie pogrzebacza.

U nas w domach to norma - nasze chłopy się już przyzwyczaili..nie MARTA???Mnie też miło i śmiesznie...
Chłop się na mnie gapi jak nienormalny...siedzę przed tym kompem i się śmieje jak głupi do sera. Pomyśli że nienormalną babę ma w domu i wygoni...na szczęście jeszcze nie ma w chałpie pogrzebacza.