• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
taaak??? nie słyszałam :sorry:
15...łał :-D
uwazaj na siebie :-) czekamy

No ja też nie ciotka mnie uświadomiła, że się zostawia na chrzciny weselną i chyba roczek dla dziecka :tak:
Już jestem nazat razem z autem nie zostawiałam bo nie ma dalej częsci po niedzieli ma mieć wszystko co by zrobić od razu :tak:

milego dzionka Danusiu :* uwazaj na siebie :*

Kochana ale ja jeszcze jestem :-)

dzwoniłam jeszcze do jednego serwisu... naprawa 500 zł :szok::szok:

O holerka sporo kasy, a co się właściwie stało?

U nas dwa wypadki cieżarowy z węglem na skrzyżowaniu leży i babka otarła się z chłopem autami tak ją zarzuciło :sorry:

Ostatnia edycja:
No ja też nie ciotka mnie uświadomiła, że się zostawia na chrzciny weselna i roczek chyba dla dziecka :tak:
Już jestem nazat razem z autem nie zostawiałam bo nie ma dalej częsci po niedzieli ma mieć wszystko co by zrobić od razu :tak:

O holerka sporo kasy, a co się właściwie stało?

U nas dwa wypadki cieżarowy z węglem na skrzyżowaniu leży i babka otarła się z chłopem autami tak ją zarzuciło :sorry:

a to dobrze wiedziec :-)
jest napiecie na sprężarce.... a koszt wymiany sprezarki to 500zł :-(

no... zima znów zaskakuje drogowców;-)

a to dobrze wiedziec :-)
jest napiecie na sprężarce.... a koszt wymiany sprezarki to 500zł :-(
no... zima znów zaskakuje drogowców;-)

No dobrze wiedzieć ja też zostawiam może się kiedyś uda na te chrzciny i roczek wypić ;-)
Uuuuuuu to nie zazdroszczę i modlę się co by moje jakoś jeszcze wytrzymały :tak:
Ano jak co roku zaskakuje terz też no wiesz kto widział zimę lutym?? No nie podobna normalnie :sorry:

Będe z doskoku muszę coś ugotować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry