reklama

Odskocznia;))))

reklama
a jak tam praca?? dlaczego ja nic wogole nie wiem ze zaczelas pracowac??? gdzie??? :(:(:(:(
A dopiero 2 dzionek.....ale wesoło jest, wpadka już zaliczona (oby jedna) jest ok.....tylko łapię się już na "pochłonięciu się"....znaczy pracoholizm mi sie odnowił....
Nie chwaliłam sie kochana, bo początkowo zapeszać nie chciałam, a potem jakos takoś zapomniawszy.....Danusia i Anetka w sumie tylko wiedziały - sorka....
Praca w urzędzie....i robię to co kocham - siedzę w ochronie środowiska ;)

A dopiero 2 dzionek.....ale wesoło jest, wpadka już zaliczona (oby jedna) jest ok.....tylko łapię się już na "pochłonięciu się"....znaczy pracoholizm mi sie odnowił....
Nie chwaliłam sie kochana, bo początkowo zapeszać nie chciałam, a potem jakos takoś zapomniawszy.....Danusia i Anetka w sumie tylko wiedziały - sorka....
Praca w urzędzie....i robię to co kocham - siedzę w ochronie środowiska ;)
ciesze sie najwazniejsze ze jestes zadowolona :* tylko sie tak nie roozkrecaj :):))

I ja mykam.........
Ogarnę chałupkę, może na jutro obiadek przygotuję :zawstydzona/y:
Buziam wszystkie*** i wysyłam pozytywnej energii ;-)

DANUSIA, ANETKA - dziękuję za WSIO - LOW :-D:-D:-D
MAdzia, pozdrawiam zapracowaną kuuuuleżankę - ciekawam jak adorator? :-D:-D

Ilonka, Ola, Wiola, Iza, Sówka, Monia, Iwonka, Mysza, Marti, Karola pozdrawiam gorąco!!

Marta, kuruj sie bejbe***

Normalnie mnie roznosi :-p:-p:-p

Ewelinko ciesze się na twoje wesołe posty :)
bez męża w domu i już ją nosi :)
zrób sobie babski wieczór i korzystaj póki możesz :)

ja tez pielęgniarka, więc tak czytam o tych pigułach i się śmieję :)
ja też czasem jestem zmuszona golić facetów na szczęście na głowie :)

reklama
Witajcie :-):-):-):-)

Ewelinko jak to słodko że jesteś :-):-) Dużo zdrówka dla mężusia ;-) i oczywiście dla Ciebie:-)
ale z tego co się zorientowałam nasza Rudzia podziębiona :-( kochanieńka, dużo dużo zdrówka, pogłasiaj maleństwo po brzuszku ode mnie ;-)
Viola co się dzieje ? :-(

Dziewczynki pozdrawiam Was Wszystkie - te wymienione i nie wymienione :sorry2:baaaaaaaaaaaaaaaaardzo gorąco :-)

Ajjjjj od jutra do poniedziałku nie będę miała neta :dry: Jadę do domku:-D w końcu!!!!! nie było mnie ponad dwa miesiące..........:baffled: Strasznie się stęskniłam za rodzinką:sorry2::sorry2: Także będzie przyjemnie:-D ale tak do końca wesoło to nie będzie, ponieważ będę musiała też robić to czego najbardziej nienawidzę :crazy: Bieganina po urzędach :crazy: musze się wymeldować, późnie zameldować w innym mieście, następnie przenieść działalność, a wiadomo co się z tym wiąże:crazy: urzędy....nerwy, ale mam nadzieję, że tak źle nie bedzie;-) Kochane, ja się tu rozpisałam a Na wspólnej mi uciekło :szok: aaaaa reklamy.....

Buziam Was Waszystkie z osobna :tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry