rudzia789
szczęściara
Pewnie, że możesz, ale nie w tej kwestii ha ha
A co Ci w ogóle? Przeziębiona?
ano strasznie mnie wzielo najpierw gardlo teraz katar i goraczka... niby ladnie na polu slonko swieci ale zdradzicka ta pogoda lapie teraz wszytsko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, że możesz, ale nie w tej kwestii ha ha
A co Ci w ogóle? Przeziębiona?
A dopiero 2 dzionek.....ale wesoło jest, wpadka już zaliczona (oby jedna) jest ok.....tylko łapię się już na "pochłonięciu się"....znaczy pracoholizm mi sie odnowił....a jak tam praca?? dlaczego ja nic wogole nie wiem ze zaczelas pracowac??? gdzie???![]()
Też coś często łapiesz choróbska....ech.....to kuruj sie kochana czym się da....czy u lekarza byłaś to nawet nie pytam, bo pewnie NIE (?) ....ano strasznie mnie wzielo najpierw gardlo teraz katar i goraczka... niby ladnie na polu slonko swieci ale zdradzicka ta pogoda lapie teraz wszytsko![]()
ciesze sie najwazniejsze ze jestes zadowolona :* tylko sie tak nie roozkrecajA dopiero 2 dzionek.....ale wesoło jest, wpadka już zaliczona (oby jedna) jest ok.....tylko łapię się już na "pochłonięciu się"....znaczy pracoholizm mi sie odnowił....
Nie chwaliłam sie kochana, bo początkowo zapeszać nie chciałam, a potem jakos takoś zapomniawszy.....Danusia i Anetka w sumie tylko wiedziały - sorka....
Praca w urzędzie....i robię to co kocham - siedzę w ochronie środowiska![]()
PA........miłego wieczorku....**nic zbieram sie Kochana :* ogladne Na Wspolnej i uciekam pod kolderke :*
wpadnej jutro na herbatke :*
cumolki ;*
milego wieczorku :*
Też coś często łapiesz choróbska....ech.....to kuruj sie kochana czym się da....czy u lekarza byłaś to nawet nie pytam, bo pewnie NIE (?) ....

baaaaaaaaaaaaaaaaardzo gorąco :-)
Jadę do domku
w końcu!!!!! nie było mnie ponad dwa miesiące..........
Strasznie się stęskniłam za rodzinką
Także będzie przyjemnie
ale tak do końca wesoło to nie będzie, ponieważ będę musiała też robić to czego najbardziej nienawidzę
Bieganina po urzędach
musze się wymeldować, późnie zameldować w innym mieście, następnie przenieść działalność, a wiadomo co się z tym wiąże
urzędy....nerwy, ale mam nadzieję, że tak źle nie bedzie;-) Kochane, ja się tu rozpisałam a Na wspólnej mi uciekło
aaaaa reklamy.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!