reklama

Odskocznia;))))

reklama
kurcze!!!!!!!! czemu jak teraz pisze wiadomość to nie ma tych dodatkowych opcji (buźki itp) :((( ratunku:(((((((( nie mogę się połapać w tej oprawie:(

Dzień Dobry Kobitki Moje Kochaniutkie :-D:-D:-D:-D
Ja dziś wstałam pełna energii i pomysłów na rozpoczynający się dzionek - cudowny dzionek....
Siedzę już w pracy....ale póki co to zaliczona kawka i pączuś oraz fajka :zawstydzona/y:
Wpadłam tylko pożyczyć milutkiego dnia....dużo słoneczka i radości!!!
Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś z rana w moim ogrodzie spostrzegłam 3 przebiśniegi!!! Czyż to nie jest cudowne????!!! Tak mnie ten widok ucieszył - czuć wiosnę.....:tak: i od razu wsio się chce....

WIOLA,
cokolwiek się dzieje wyjdziesz na prostą...będzie dobrze - tylko się nie łam Kochana!!! Wierzę w Ciebie, w Was....Główka do góry!
MARTUŚ, poszłabyś do lekarza, czy cuś....mleko z miodem i czosnkiem pij i pod kołdrę!!! Buź*
ILONKA, Ty też pielęgniarka? Łoj....mam nadzieję, że nie uraziłam "zwrotami" :zawstydzona/y:;-)Buź**
DANUSIA, cudnego samopoczucia życzę SIS* - jakoś mi się Fred (Astaire) przypomniał :-D:-D i od razu "bananas" na buzi ;-):-D:-D:-D
ANETKA, nie obudziłam???? :-D:-D:-D Pewnie "figlowałaś" - łoj...pluję sobie w twarz...:-D:-D Buziam Duszyczko Ty Moja****
MADZIA, pozdróweczka laseczka**:-):-):-)

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH!

kurcze!!!!!!!! czemu jak teraz pisze wiadomość to nie ma tych dodatkowych opcji (buźki itp) :((( ratunku:(((((((( nie mogę się połapać w tej oprawie:(
Jak klikasz "odpowiedz na ten temat", po prawej stronie jest "zaawansowana edycja", jak to klikniesz to buźki będą i reszta opcji również....mnie też się nie widzi ta oprawa, ale cóż.... ;-)

Właśnie dostałam eska od P :
"mam dobrą i złą wiadomość....dobra - dziś wychodzę, a zła nie możemy się kochać przez minimum 3 tygodnie..." :zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D Ten to się martwi nie o to co trzeba.....te chłopy....

Dobrze.........zabieram się "szalenie" za prackę.....jest tego trochę i chyba nadgodziny będą....
PA!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ewelinko nie uraziłaś mnie, my same na siebie tak mówimy między sobą :)
A facet jak zwykle martwi się o to co dla niego jest najważniejsze :) Cieszę się, ze po operacji wszystko ok

Iwonko czeka cię przez te urzedy nie lada wyprawa, ale dasz radę, tylko weź to na spokojnie
bo im szybciej się chce coś załatwić to tym trudniej i łatwiej o wnerwa
a u mnie nic nowego poza tym, ze załatwiłam wczoraj termin wizyty u genetyka, mamy 15 marca :)

Rudzia jak dzisiaj się czujesz???

Anetko, Madziu, Gabi, Majzii, Danusia, Wiolka, Ole :) pozdrowionka

dziendoberek :)

Iwonka milego pobytu w domku :)
ja sie kuruje jak moge ale cos mi to slabo idzie ;) ja na mleko w ciazy nie mge patrzec fuuuuu bo wymiotuje po nim :)
Ewelinka dobrze ze P juz wychodzi.... no Ty to masz dobrze :) ja wczoraj do Toma ze moze jakis szybki numerek a on na to ze on sie nie przyczyni do szybszego wyjscia Frania i mam na nic nie liczyc :D:D:D:D heheh kilka dni temu jak marudzilam ze chce juz koniec i jak to sie zle czuje powiedzialam mu ze bzykanie powoduje szybsze wyjscie hehehe tak Kacper sie pojawil dzieki temu 9 dni przed terminem :D:D: lobuz jeden :):):) heheh na szczescie wzielam sobie co chcialam a Franek wciaz w brzuszku :D:D:D

ide jakies sniadanko sobie zrobic bom okropnie glodna :):):)

Ewelinko nie uraziłaś mnie, my same na siebie tak mówimy między sobą :)
A facet jak zwykle martwi się o to co dla niego jest najważniejsze :) Cieszę się, ze po operacji wszystko ok

Iwonko czeka cię przez te urzedy nie lada wyprawa, ale dasz radę, tylko weź to na spokojnie
bo im szybciej się chce coś załatwić to tym trudniej i łatwiej o wnerwa
a u mnie nic nowego poza tym, ze załatwiłam wczoraj termin wizyty u genetyka, mamy 15 marca :)

Rudzia jak dzisiaj się czujesz???

Anetko, Madziu, Gabi, Majzii, Danusia, Wiolka, Ole :) pozdrowionka
witaj Iwonko :)
ja to tak srednio na jeza Kochana :( gardlo wciaz mi dokucza a do tego ten katar... no ale przezyje :) poza tym jest mi tak ciezko - teraz wiem jak sie czuja SLONIE :)

a może kochana nam wrzucisz foteczkę ciebie i brzuszka :) ??

a ja w trakcie leczenia grzybków i od wczoraj jakieś skrzepki mi idą, mniemam że to początek @ po zabiegu
bo 28dc już więc nici z przytulasków :) przynajmniej jeszcze przez tydzień :(

reklama
Ilonka na Twoja odpowiedzialnosc :D:D:D

SLON :D:D:D

Załączniki

• Photo 25..jpg
    Photo 25..jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 31

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć