reklama

Odskocznia;))))

Ewelinka nie obudziłaś... dzisiaj dopiero eska odczytałam bo wczoraj padłam o 19 :szok::szok::-D tylko wstałam po 21 zeby z burakami wyjsc i poszłam spac dalej:zawstydzona/y: i wlasnie dopiero dzisiaj odczytalam eska :zawstydzona/y: miłego dnia kochana :-)

Danusia no już jestem :-D odwiozłam mojego do pracy i podjechalam do mamuśki na kawkę :-)

Rudzia super brzusio :-):-):-) pogłaskaj Frania od cioci Anetki a Kacperka ucałuj :-):-)

Czesc Ilonko :-)

glaskac moge obydwu ale nie caluje :( bom chora znowu :( cos te wirusy nie chca sie ode mnie odczepic ;(
co tam u Cibeie Malenka :)??

reklama
Ewelinka nie obudziłaś... dzisiaj dopiero eska odczytałam bo wczoraj padłam o 19 :szok::szok::-D tylko wstałam po 21 zeby z burakami wyjsc i poszłam spac dalej:zawstydzona/y: i wlasnie dopiero dzisiaj odczytalam eska :zawstydzona/y: miłego dnia kochana :-)

Danusia no już jestem :-D odwiozłam mojego do pracy i podjechalam do mamuśki na kawkę :-)

Rudzia super brzusio :-):-):-) pogłaskaj Frania od cioci Anetki a Kacperka ucałuj :-):-)

Czesc Ilonko :-)

Ważne, że jesteś :-)

heheh mowisz i masz :):):) on tak moze bez przerwy :):):)

No to jutro nastawie się znowu na kopniaka ;-)

czkawkę dostałam i domysliłam się że o mnie gadacie ;-);-);-):-)
dziękuje :-D:-D:-D

No to jak znowu czkać się będzie wiadomo kto obgaduje :-D
Nie ma za co ;-)

reklama
no tak... to kacperka tez pogłaskaj :tak::tak:

a mnie tez coś łapie... mój M chyrlający i dzisiaj dostał ochrzan że mnie chyba tez zaraził :-D:-D:-D
a poza tym... jakoś tak dobry humorek :-) może przez to sloneczko :-D

to wsyztsko chyba przez ta pogode niby sloneczko ale cieplo to wcale nie jest :( ja sie wczoraj zalatwilam jak bylam na miescie... nie zapinam juz kyrtki bo sie nie mieszcze :( a nie bede specjalnie na 2, 3 tygodnie kupywala nowej bo sie to mija z celem :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry