rudzia789
szczęściara
Szefa nie ma, zatem mogę przycupnąć z Wami![]()
heheh i to sie nazywa wzorowy pracownik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żeby każdy tak pracował......a ja tu widzę "niezły burdel" ha ha ha każdy ma w ........pracę i jak tylko bur. wychodzi...zlot w jednym pokoju jest . hahahaaheheh i to sie nazywa wzorowy pracownik:
Żeby każdy tak pracował......a ja tu widzę "niezły burdel" ha ha ha każdy ma w ........pracę i jak tylko bur. wychodzi...zlot w jednym pokoju jest . hahahaa
Ja nie mówię że tu jest burdellooo, tylko w robocie hahahahahahhahahahaha Halołłłł czytamy ze zrozumieniem!!! hahahadlatego zjawilas sie TY i zrobisz porzadek z tym BURDLEM![]()
no moze kiedys wybacze
jak sie czujesz Malenka??

:-):-):-):-)
domyśliłam się że to Wy![]()

HELOŁŁŁŁŁ ja mam mozg ciazowy ja juz wogole nie funkcjonuje nooooo WYBACZ PANIJa nie mówię że tu jest burdellooo, tylko w robocie hahahahahahhahahahaha Halołłłł czytamy ze zrozumieniem!!! hahaha
Jak zwał tak zwał.....dołączyłam do WAS o! hahahaKochana my nie cupamy my siedzimy na krzesełkach![]()
Ha ha ha Ty nie zwalaj na ciążę!! HELołłłłłłłł............hahahaHELOŁŁŁŁŁ ja mam mozg ciazowy ja juz wogole nie funkcjonuje nooooo WYBACZ PANI![]()