reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć lasencje :-D

Rudzia śliczny brzusio :-):-)
Anetka no to nie ciekawie z tym bojlerem:errr: ale rzeczywiście oby szybko tym się zajęli... :tak:
Ewelinka To super, że mąż już wraca do domku :-)

Danusia, Julitka, Viola Pozdrawiam i cmokam :-):-):-)

A ja zaraz biorę się za porządki w szafie, bo ładu nie mogę dojść, a muszę się przecież spakować....:no: i w drogę.... Zajrzę tu jeszcze do Was:tak:

Witajcie dziewczyny:-D:-D:-D

Mam trochę czasu, a powiem szczerze, że czasem to nawet mi się nudzi:sorry2::sorry2::sorry2: dziś mam wszystko poprane, poprasowane, posprzątane, a Bartuś śpi jak zabity:-D:-D:-D

W poniedziałek byliśmy u lekarki i wszystko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-) Bartuś od wyjścia ze szpitala przybrał 400g:happy::happy::happy: za 4tygodnie pierwsze szczepienie -> zdecydowaliśmy się na te 6w1, bo na tym nie ma co oszczędzać:laugh2::laugh2::laugh2:

Wiecie za 2 dni mija rok odkąd straciliśmy nasze pierwsze Maleństwo:-(:-(:-( i aż wierzyć mi się nie chce, że Bartuś jest już z nami:tak::tak::tak: myślałam, że to nie stanie się, aż tak szybko, ale jesteśmy teraz tacy szczęśliwi patrząc na Małego, że czasem do Nas nie dociera, że Bartuś to cząstka Nas z krwi i kości;-);-);-)

Buziaczki dla Was wszystkich:-):-):-)

Witajcie dziewczyny:-D:-D:-D

Mam trochę czasu, a powiem szczerze, że czasem to nawet mi się nudzi:sorry2::sorry2::sorry2: dziś mam wszystko poprane, poprasowane, posprzątane, a Bartuś śpi jak zabity:-D:-D:-D

W poniedziałek byliśmy u lekarki i wszystko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-) Bartuś od wyjścia ze szpitala przybrał 400g:happy::happy::happy: za 4tygodnie pierwsze szczepienie -> zdecydowaliśmy się na te 6w1, bo na tym nie ma co oszczędzać:laugh2::laugh2::laugh2:

Wiecie za 2 dni mija rok odkąd straciliśmy nasze pierwsze Maleństwo:-(:-(:-( i aż wierzyć mi się nie chce, że Bartuś jest już z nami:tak::tak::tak: myślałam, że to nie stanie się, aż tak szybko, ale jesteśmy teraz tacy szczęśliwi patrząc na Małego, że czasem do Nas nie dociera, że Bartuś to cząstka Nas z krwi i kości;-);-);-)

Buziaczki dla Was wszystkich:-):-):-)
oj Bartus rosnie rosnie widac na fotkach jaki z niego cudowny model :) czas szybko leci ani sie nie obejzycie jak bedziecie dmuchac pierwsza swieczuszke :) to jest w tym najpiekniejsze ;) hihi chociaz tez przy tym widac jak my sie starzejemy ;)

Iwonka pakuj sie pakuj co bys niczego nie zapomniala :):):)

rety a mnie sie wlasnie przypomnialo ze ja w ten piatek mam to nieszczesne USG :( boje sie troche tam zagladac ale z drugiej strony ciesze sie ze jeszcze raz przed porodem bede mogla zobaczyc tego lobuziaka co tam wyprawia w brzuszku :) trzymajcie kciukasy co by bylo wszytsko ok ehhhhhh

Witajcie...
Ja tylko chciałam napisać...
Żyję...

hej...pojawiasz się i znikasz.... mogłabys chociaz coś skrobnac... ktoras z dziewczyn pytała skąd taki avek...?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale piszac takie posty, zmieniając avek na taki a nie inny powodujesz ze wszyscy sie o Ciebie tu coraz bardziej martwimy...

Ostatnia edycja:
reklama
dokladnie Anecia ma racje..... co sie z Toba dzieje Violcia??? :(

ja sobie oko zamknelam na chwile bo Kacper spi... ale przyjechal avon i mnie obudzili kurna ehhhhh czas cos zjesc bom zglodniala :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry