Anetka83
zbyt wiele...
no to tyle dobrze, mam nadzieje ze wam go szybko wymieni
dokładnie

jutro rano
:-)zmykam juz na serio na spacer z burakami

buziaki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to tyle dobrze, mam nadzieje ze wam go szybko wymieni

:-)

buziaki 
dokładnie
jutro rano:-)
zmykam juz na serio na spacer z burakamibuziaki
![]()

ale rzeczywiście oby szybko tym się zajęli... 
i w drogę.... Zajrzę tu jeszcze do Was

dziś mam wszystko poprane, poprasowane, posprzątane, a Bartuś śpi jak zabity

za 4tygodnie pierwsze szczepienie -> zdecydowaliśmy się na te 6w1, bo na tym nie ma co oszczędzać

myślałam, że to nie stanie się, aż tak szybko, ale jesteśmy teraz tacy szczęśliwi patrząc na Małego, że czasem do Nas nie dociera, że Bartuś to cząstka Nas z krwi i kości;-);-);-)oj Bartus rosnie rosnie widac na fotkach jaki z niego cudowny modelWitajcie dziewczyny
Mam trochę czasu, a powiem szczerze, że czasem to nawet mi się nudzidziś mam wszystko poprane, poprasowane, posprzątane, a Bartuś śpi jak zabity
W poniedziałek byliśmy u lekarki i wszystko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-) Bartuś od wyjścia ze szpitala przybrał 400gza 4tygodnie pierwsze szczepienie -> zdecydowaliśmy się na te 6w1, bo na tym nie ma co oszczędzać
Wiecie za 2 dni mija rok odkąd straciliśmy nasze pierwsze Maleństwo:--
-( i aż wierzyć mi się nie chce, że Bartuś jest już z nami
myślałam, że to nie stanie się, aż tak szybko, ale jesteśmy teraz tacy szczęśliwi patrząc na Małego, że czasem do Nas nie dociera, że Bartuś to cząstka Nas z krwi i kości;-);-);-)
Buziaczki dla Was wszystkich:-):-):-)
Witajcie...
Ja tylko chciałam napisać...
Żyję...