reklama

Odskocznia;))))

reklama
a ja tak na szybko bo jestem u rodziców
odebrałam wyniki tarczycy, fT3 podwyższone, TSH na poziomie 2,15 czyli przydałoby się
szukać endokrynologa
pozostałe wyniki za nie całe 2 tygodnie

Mama Sówka, Bartuś rośnie jak na drożdżach :)

wskiknę dziewczynki później, jak wrócę do domku

Witam,
ja przy kawie, też mam katar, ale permanentny od początku sezonu grzewczego.
Wlazłam na sklepik internetowy z ciuszkami dla mam i zastanawiam się nad pasami ciążowymi, takimi na np za krótki t shirt lub niedopiete spodnie.
Czy któraś z Was nosi coś takiego, warto to kupić? No i czy wogóle kupujecie ciuchy w sklepach www? W I ciązy mieszkałam w Warszawie, to buszowałam po sklepach, teraz w małęj pipidówce, to nie mam możliwości nic fajnego kupić.

dziendoberek.....

umieram ide zrobic sobie herbatki :( ten katar mnie wykonczy ;(;(;(

hej Martuś :))

Witam,
ja przy kawie, też mam katar, ale permanentny od początku sezonu grzewczego.
Wlazłam na sklepik internetowy z ciuszkami dla mam i zastanawiam się nad pasami ciążowymi, takimi na np za krótki t shirt lub niedopiete spodnie.
Czy któraś z Was nosi coś takiego, warto to kupić? No i czy wogóle kupujecie ciuchy w sklepach www? W I ciązy mieszkałam w Warszawie, to buszowałam po sklepach, teraz w małęj pipidówce, to nie mam możliwości nic fajnego kupić.

Czesc Diana:) miło Cię poznac :)
ja nie kupuję ciuchów przez neta... jakoś tak zawsze lubię najpierw przymierzyc :)

reklama
witaj Anetko :) jak tam poranek mija?? co z bojlerem?? :)

Diana ja mam taki pas byl mi dobry tak do 7 miesiaca... potem i tak musialam przejsc na sukienki bo w zadne spodnie sie nie miescilam ;) a ciazowych nie kupuje bo stwierdzialma ze sie nie oplaca sa zbyt drogie wole latac w geterkach i sukience :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry