reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochane moje przepraszam ale musze was zostawic :( ide sie polozyc bo naprawde marnie sie czuje :9 wpadne pozniej jak sie troche ogarne... obiadu tez dzis nie robie rozmrazam bigosik i musi chlopakom starczyc bo naprawde nie mam sily...

cumolki
milego dzionka dla kazdej z was :*

Hej kochane :-)

Sis gdzie się zapodziałaś na tych terenach?? Wracaj pracusiu ;-)

Martuś zdrówka życzę kochana i odpoczywaj dużo potrzebujesz teraz sił :tak:

Anecia chyba jakieś fatum nad Wami wisi normalnie, ale dobrze, że już zrobiony...jak po kąpieli?? ;-)

Diana witaj w naszych skromnych progach. Ja robię sporo zakupów przez neta i jestem zadowolona jak do tej pory, ale ciążowych nie podpowiem bo nie były mi jeszcze potrzebne ;-)

Iwonka jak porządki i pakowanie?? Jak chcesz mogę pomóc mam wprawę w sprzątaniu ;-)

Ilonka ja dziś z kawką mimo, że Cię nie ma zostawię jedną dla Ciebie ;-)

MADZIA bo w tyłek dam pasqudo gdzie się podziewasz?????????

Sówka Bartuś sliczności i jaki grzeczny ;-), jak się nudzisz wpadaj do mnie pomożesz w sprzątaniu i kawkę jakąś machniemy ;-)

Monia a jak tam u Ciebie kochana?? Pogodzeni już?? Dawno Cię nie było??

Gabrysia też nam zniknęłaś ostatnio, gdzie się podziewasz???

Wiola zgadzam się z Anecią jak już coś piszesz napisz co się dzieje, bo Twój avatar daje do myślenia i chyba nie dociera do Ciebie, że może my się martwimy?? :sorry2:

Marti pozdrawiam mamusiu co tam u Was?? :-)

Jeżeli o kimś zapomniałam to przepraszam i pozdrawiam serdecznie :-)

A ja rozkoszuje się tym, że mam mamę ostatni dzień jutro już zostaje sama...echhh szkoda tak mi dobrze było jak była u mnie ;-)
Miłego dnia kochane życzę pa :-)

Witajcie kochane!
Danusiu u nas czas bardzo szybko biegnie:tak:
Młody rośnie jak na drożdżach!
Decyzja już podjęta na 100% - nie wracam do pracy, zostaje z Małym w domku, a za jakiś czas drugie maleństwo w planach:tak: także póki co zostanę kurą domową:-p w nosie z karierą:-D
będę pielęgnować ognisko domowe:-)
Ostatnio walczę z wysypką u Macieja:-( pojawiła się na rączkach i nie mam pojęcia od czego to może być:-( lekarz narazie nie kazał się tym zamartwiać tylko smarować oilatum(taki krem nawilżający), ale efektów nie widzę :crazy: W poniedzialek idę na bilans więc może teraz już coś więcej mi lekarka podpowie, może mleko trzeba zmienić. A wczoraj wyobraźcie sobie byłam u chirurga dziecięcego bo Maciejowi wrasta paznokieć u nóżki:crazy: wrrrr ale spoko dostał antybiotyk w płynie do smarowania i już jest lepiej.
Buziak w nosek dla każdej z osobna!

Hej kochane :-)

[
Gabrysia też nam zniknęłaś ostatnio, gdzie się podziewasz???

Wiola zgadzam się z Anecią jak już coś piszesz napisz co się dzieje, bo Twój avatar daje do myślenia i chyba nie dociera do Ciebie, że może my się martwimy?? :sorry2:

Marti pozdrawiam mamusiu co tam u Was?? :-)

Jeżeli o kimś zapomniałam to przepraszam i pozdrawiam serdecznie :-)

A ja rozkoszuje się tym, że mam mamę ostatni dzień jutro już zostaje sama...echhh szkoda tak mi dobrze było jak była u mnie ;-)
Miłego dnia kochane życzę pa :-)

Witojcie
eh
no nie nadrobię - przepraszam
tyram w pracy po 10 godzin, nie wyrabiam, a do tego Leon ma szkarlatynę -już trzeci raz w swoim żywocie - więc wszyscy musimy się przebadać, bo ktoś jest nosicielem -heh jak to brzmi...
Pozdrawiam serdecznie - w przyszłym tyg to ja posiedzę z małym na zwolnieniu(bo teraz siedzi -M.) to zajrzę do Was.BUZIA

Anecia chyba jakieś fatum nad Wami wisi normalnie, ale dobrze, że już zrobiony...jak po kąpieli?? ;-)

ja sie smieję ze jakas żyła wodna chyba złośliwa płynie pod nami ;-) ech... wspaniale jest się wykapac :-D:-D:-D
czekam z kawką :-)

Marti83 czesc kurko domowa :-):-):-) co do wysypki to ja sie na tym wogóle nie znam ale mam nadzieję że szybko przejdzie:tak: ucałuj synusia od cioteczki Anetki :-)
to kiedy kciuki mamy zaciskac?? :-D:-D:-D

Gabrysia dużo zdrówka dla Leosia :tak: i czkema z utęsknieniem :-)

Madzia gdzie Ty ?? :szok:

Ewelinka halo halo :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Rudzia jak katarek ? lepiej cuś? :sorry2:

a.... dzien dobry :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wpadłam na kawkę o ile jeszcze się na jakąś załapie...

Dzień dobry...dla mnie średnio mija dziś rok jak straciliśmy ostatniego aniołka echh :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry