reklama

Odskocznia;))))

reklama
No więc w skrócie, od połowy grudnia siedzę w domu, z pracy coś tam podsyłają więc się nie nudzę i mam kontakt, ale brzucho się nie gniecie na krześle.

Synio w przedszkolu, więc podglądam dzień dobry TVN i podczytuję bb :)
Dziś jedziemy do moich rodziców, moja mama jest w szpitalu, miała robione badania z powodu niesamowitego bólu. Czekamy na wynik tomografii. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Cały czas jest na kroplówkach przeciwbólowych i nie za bardzo jest z nią kontakt. TZn. kontakt jest, ale nie taki jak zwykle.
A co u Ciebie?

No więc w skrócie, od połowy grudnia siedzę w domu, z pracy coś tam podsyłają więc się nie nudzę i mam kontakt, ale brzucho się nie gniecie na krześle.

Synio w przedszkolu, więc podglądam dzień dobry TVN i podczytuję bb :)
Dziś jedziemy do moich rodziców, moja mama jest w szpitalu, miała robione badania z powodu niesamowitego bólu. Czekamy na wynik tomografii. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Cały czas jest na kroplówkach przeciwbólowych i nie za bardzo jest z nią kontakt. TZn. kontakt jest, ale nie taki jak zwykle.
A co u Ciebie?

To pracujesz w domu w czasie ciązy??
Ciężko jest znaleść przyczyne bólu ja się nie wie co szukać ale mam nadzieje, że znajdą u Twojej mamy i wszystko będzie dobrze.
U mnie dziś cieżki dzień i nie nadaje się za bardzo do plotek

Wybacz ale muszę uciekać niestety
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry