Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czego się nie robi dla figury
Nowa i niedroga forma fitnesu;-)

i udanego weekendu 
Martuś mam sporo pracy, a po pracy zawsze coś do załatwienia i jak wracam do domu to padam jak kawka, nie mam sily nawet włączyć komputeraMAdziula Slonce a co z toba??? gdzie TY sie nam podziewasz odezwij sie... mam nadzieje ze nie jestes taka zapracowana i ze wszytsko u Cibeie wporzadku :* cumolki :*

Melduję się, wiem ze ostatnio nie miałam czasu na bb ale obiecuję poprawę:-)Hej kochane :-)
MADZIA bo w tyłek dam pasqudo gdzie się podziewasz?????????
A ja rozkoszuje się tym, że mam mamę ostatni dzień jutro już zostaje sama...echhh szkoda tak mi dobrze było jak była u mnie ;-)
Miłego dnia kochane życzę pa :-)
Madzia gdzie Ty ??
![]()
Ha ha no to rozumiem, niezłe teraz rozumiem
Myślałam że dla kondycji łapiesz siatkę z burakami i biegasz na spacer![]()
![]()
![]()

popłakalam sięjak wyobraziłam sobie siebie latającą z siatką pełna buraków
![]()

a ja się tylko witam, bo jakoś ostatnio nie mam weny do pisania
Danusiu przykro mi z powodu dzisiejszego dnia![]()
[*]
Anetko, Rudzia, Madzia, Gabi, V_Jolka, Iwonka, Ole, Ewelinka, Majzii, no i ciebie Danusiupozdrawiam serdecznie
Kurdę wreszcie udało mi się znaleźć chwilkę dla siebie patrzę a tu nikogo nie ma zpomniałam, że to sobota![]()
W takim razie miłego weekendziku KochaneI tymczasem
![]()
Witam kochane:-) Proszę się o mnie nie martwić:-) :-)żyję;-)
Martuś mam sporo pracy, a po pracy zawsze coś do załatwienia i jak wracam do domu to padam jak kawka, nie mam sily nawet włączyć komputera
Melduję się, wiem ze ostatnio nie miałam czasu na bb ale obiecuję poprawę:-)
U mnie bez zmian, pracuję a po pracy ostatnio pomagałam przyjaciółce się przeprowadzić więc nie miałam czasu na nic innego, jeszcze trochę się przestraszyłam bo @ przyszła co prawda regularnie ale była bardzo obfita i bolesna do tego trwała 9 dni, to trzecia po zabiegu więc muszę się wybrać do ginka na usg i sprawdzić czy wszystko gra.
Ciesze się że o mnie pamietacie, bardzo mi miło z tego powodu:-) buuuuuuuziam was gorąco i zyczę miłego weekendu:-)
Witaj!
Nie jesteś sama, kochana...
Powoli wracam...